Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη βόλτα μετά το ατύχημά της

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη βόλτα μετά το ατύχημά της

Με ένα IG video έκανε γνωστή την πρώτη της έξοδο και είναι ό,τι πιο αισιόδοξο θα δεις.

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από το τροχαίο ατύχημα που ταλαιπώρησε την όμορφη ξανθιά 23χρονη Αμαλία Κωστοπούλου. Μια στιγμή ήταν ικανή να ανατρέψει τα έως τότε δεδομένα της νεαρής, παρ' όλα αυτά ο κίνδυνος έχει ξεπεραστεί και η Αμαλία έπειτα από την ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα ευχάριστα.

Μετά από το πολύ σοβαρό τροχαίο αυτοκινητιστικό ατύχημα της στο Los Angeles, υποβλήθηκε σε δύο δύσκολα χειρουργεία και έπειτα συνέχισε θεραπείες σε κέντρο αποκατάστασης. Τέλος καλό όμως και, όλα καλά αφού η Αμαλία σαν σωστή αγωνίστρια ξεπέρασε κάθε κίνδυνο, στάθηκε στα πόδια της και απέδειξε ότι δε το βάζει κάτω.

To χρονικό του ατυχήματος αλλά και μετά από αυτό ήταν μια δύσκολη περίοδος, τόσο για την ίδια, όσο και για τα αγαπημένα της πρόσωπα, ιδίως τους γονείς της Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού, που στάθηκαν στο πλευρό της όπως κάθε γονέας θα έκανε. Η μητέρα της δε, από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα της.

Τα ευχάριστα ωστόσο είναι ότι η Αμαλία είναι πια καλά και έπειτα από το IG video που ανέβασε όλα μοιάζουν με μια σκοτεινή ανάμνηση. Έπειτα από μια ελαφριά επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε, η 23χρονη φαίνεται να έχει αναρρώσει πλήρως και έπειτα από οκτώ εβδομάδες έκανε την πρώτη της βόλτα. Η Αμαλία είναι το τρανό παράδειγμα ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν με πίστη και ελπίδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι το video που δημοσίευσε από την πρώτη της βόλτα, μετά από ένα τόσο καιρό, είναι ό,τι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο είδαμε σήμερα.