To πρώτο βίντεο του Kanye West με την οικογένειά του είναι αρκετά περίεργο

Πατούλια Κατερίνα
To πρώτο βίντεο του Kanye West με την οικογένειά του είναι αρκετά περίεργο

Το μεγάλο στοίχημα για να σώσουν τον γάμο τους

Μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες για την οικογένεια της Kim Kardashian και του Kanye West, με την κρίση του ράπερ εξαιτίας της διπολικής διαταραχής κι ενώ οι φήμες περί διαζυγίου του ζευγαριού οργιάζουν, ο West δημοσίευσε το πρώτο βίντεο από την επανένωση με την οικογένειά του.

Όπως έγινε γνωστό, η Kim, ο Kanye και τα παιδιά τους βρίσκονται στην Δομινικανή Δημοκρατία με σκοπό να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και να καταφέρει η Kim με τον Kanye να σώσουν τον γάμο τους.



Στο περίεργο αυτό βραδινό βίντεο που δημοσίευσε ο Kanye στο προφίλ του στο Twitter, εκεί δηλαδή που είχε κάνει και όλες τις περίεργες αναρτήσεις για την Kim και για το πώς θέλει διαζύγιο αλλά τον κρατούν παγιδευμένο, τόσο η σύζυγός του όσο και η μητέρα της Kris, βλέπουμε αρκετό σκοτάδι και μπόλικο χορό.

Σου θυμίζουμε πως η Kim με τρία στόρις στο Instagram είχε εξηγήσει πως ο Kanye αντιμετώπιζε μια κρίση του προβλήματος ψυχικής υγείας που αντιμετωπίσει και είχε ζητήσει τον σεβασμό όλων στις δύσκολες στιγμές που περνούσαν οικογενειακά.

Τι είδαμε όμως στο περίεργο αυτό βίντεο:
Κanye, Kim και North βρίσκονται πάνω σε ένα αμαξάκι του golf, όχημα που χρησιμοποιούν τα μεγάλα ξενοδοχεία στην Καραϊβική.

Κι όχι μόνο! Διάβασε τη συνέχεια στη gallery