Έγινε γνωστό το γράμμα του πρίγκιπα Harry: Η ανησυχία για τον γιο του Archie

Πατούλια Κατερίνα
Έγινε γνωστό το γράμμα του πρίγκιπα Harry: Η ανησυχία για τον γιο του Archie

Ο Harry σε πανικό

Πόσο πολύ μας θυμίζει ο πρίγκιπας Harry την αδικοχαμένη μητέρα του Diana από την στιγμή που έγινε και ο ίδιος πατέρας, δεν λέγεται. Ο πρίγκιπας φαίνεται εξαιρετικά ανήσυχος για το μέλλον του γιου του Archie και το φανέρωσε αυτό σε ένα γράμμα του που έγινε γνωστό.

Και μην φανταστείς πως ο πανικός αυτός αφορά την βασιλική οικογένεια. Αυτή τη φορά οι royals δεν έχουν καμία εμπλοκή στην ανησυχία και τον πανικό του πρίγκιπα. Όπως θυμάσαι την απόφαση του Megxit πήρε ο Harry για να προστατεύσει την οικογένειά του, για να μην έχει ο γιος και η γυναίκα του την κατάληξη της Diana.

Κι αυτή τη φορά, ο δούκας του Sussex, σε ένα γράμμα του για τον οργανισμό Fast Company, εξέφρασε την μεγάλη του ανησυχία για τον Archie και για όλα τα παιδιά που μεγαλώνουν αυτή τη στιγμή μέσα στα social media.

Ο Ηarry τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Meghan έχουν παρατηρήσει τις δυσκολίες που έχουν προκαλέσει τα social media σε πολλά νέα παιδιά ενώ μέσω της καμπάνιας Stop Hate For Profit, ο πρίγκιπας θέλει να πείσει τις εταιρίες να μην δημιουργούν τέτοιες συνθήκες που να ευνοούν το μίσος και να προκαλούν δυσκολία στην υγεία και στην αλήθεια.

Ο 35χρονος γράφει χαρακτηριστικά:
Οι εταιρίες που δημιουργούν διαφημιστικές καμπάνιες πρέπει να καταλαβαίνουν πως ο διαδικτυακός κόσμος έχει αντίκτυπο και στον αληθινό κόσμο, στην υγεία, στο τρόπο που σκεφτόμαστε και υπάρχει η διάδραση ο ένας με τον άλλο, στο πώς τελικά εμπιστευόμαστε τις πληροφορίες που δεχόμαστε.