Το πρώτο βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το ατύχημα μέσα από το νοσοκομείο

Πατούλια Κατερίνα
Το πρώτο βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το ατύχημα μέσα από το νοσοκομείο

Εμφανώς ταλαιπωρημένη η Έρρικα ευχαρίστησε τον κόσμο

Λίγες μόνο ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ατύχημα που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου με φουσκωτό, ανοιχτά της Κύθνου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η Έρρικα βρέθηκε στο νερό, ο σύντροφός της επέστρεψε να την παραλάβει και η προπέλα του φουσκωτού τραυμάτισε σοβαρά το δεξί χέρι της γυμνάστριας, ακρωτηριάζοντάς της τα δυο δάχτυλα.

Η Πρεζεράκου μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε στο ΚΑΤ και είχε ένα μεγάλο χειρουγείο. Η ίδια, σε ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, εμφανώς καταβεβλημένη αλλά με δύναμη ψυχής, αναφέρθηκε στο ατύχημα και ευχαρίστησε τον γιατρό της τονίζοντας:

«Ηλιόλουστά μου πλάσματα. Χθες είχε ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το σύστημα υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πολύ γρήγορα από την Κύθνο, είχα ένα 5ωρο χειρουργείο με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος που έκανε πραγματικά ότι μπορούσε. Με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας με την υποστήριξή σας, πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου” αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε η Έρρικα Πρεζεράκου ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε, “Είστε όλοι οικογένειά μου, αυτό είστε».

Από νωρίς χτες, οι θαυμαστές της Πρεζεράκου που την στήριξαν και στις εμφανίσεις της στο Just the 2 of Us, έχουν αφήσει δεκάδες μηνύματα στην γυμνάστρια, η οποία πέρασε μια μεγάλη ταλαιπωρία στη διάρκεια των διακοπών της.

Δες το μήνυμά της παρακάτω.