Μαρία Σολωμού: Όλα τα μαγιό που έχει φορέσει το φετινό καλοκαίρι

Μαρία Σολωμού: Όλα τα μαγιό που έχει φορέσει το φετινό καλοκαίρι

Η ηθοποιός εντυπωσίασε με το στιλ και το κορμί της

Οι λογαριασμοί των αγαπημένων celebrities στο Instagram είναι μέρη που χιλιάδες fans θα επισκεφτούν κάποια στιγμή. Το scroll down έχει γίνει πια το ευκολότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, ειδικά όταν τα υπόλοιπα κινούνται σε πιο slow motion, τη δεδομένη στιγμή. Οι αναρτήσεις τους, άλλωστε, είναι τέτοιες που σίγουρα σου δίνουν κίνητρο να μπεις και να χαζέψεις για λίγο τα νέα τους κατορθώματα.

Τώρα που είναι καλοκαίρι, συνήθως αυτά τα posts έχουν να κάνουν με τις διάφορες εξορμήσεις στη θάλασσα που εκείνοι, όπως κι εμείς, επιλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. (σ.σ. Το να αρχίσουμε να εκθειάζουμε τη θάλασσα και τα ευχάριστα συναισθήματα που μας προκαλεί είναι μάλλον περιττό). Πέρα από τα πανέμορφα σκηνικά που βλέπουμε, βέβαια, το ενδιαφέρον μας μονοπωλούν τα φανταστικά κορμιά των διάσημων κυριών.




Η Μαρία Σολωμού είναι πέραν πάσης αμφιβολίας μία από αυτές τις διάσημες. Η ηθοποιός πάντα είχε ένα καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο σώμα κι αυτό είναι κάτι που δεν άλλαξε ούτε και μετά τη γέννηση του παιδιού της. Φυσικά, όταν προσέχεις το σώμα σου, σε προσέχει κι αυτό, με κάθε τρόπο.

Το φετινό καλοκαίρι, συγκεκριμένα, έχουμε δει πολλές φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της και είναι μία προς μία εξαιρετικές. Κι επειδή έχει πειραματιστεί με αρκετά μαγιό -και το καλοκαίρι ακόμη δεν έχει τελειώσει- είπαμε να κάνουμε ένα συγκεντρωτικό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τα σχέδια που επέλεξε για φέτος.