Ποια Adele; Η Kelly Osbourne έχασε σαράντα κιλά και καμαρώνει στο Instagram

8 SHARES

Το φαινόμενο Adele χτύπησε και την Kelly Osbourne

Είναι απίστευτο το πώς οι διάσημες, χάνουν κιλά στην καραντίνα. Μετά την Adele που έφτασε να ζυγίζει το ένα τρίτο του βάρους της, ήρθε η σειρά της Kelly Osbourne να δείξει την απίθανη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η 35χρονη κόρη του Ozzy και της Sharon Ozbourne καμαρώνει για την απώλεια βάρους της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο ακολουθούν πάνω από 2,1 εκατομμύρια κόσμου.

Kι όταν ένας fan αντέδρασε στην πρόσφατη selfie της Kelly, την οποία αγαπήσαμε από την συμμετοχή της στην σειρά Fashion Police, εκείνη έσπευσε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχασε.

Η tv star, αποκάλυψε στον φίλο της, πως από τότε που έχει να την δει, έχει χάσει 38,5 ολόκληρα κιλά. 
Και η αλήθεια είναι πως η Osbourne δεν έχει χάσει κιλά μόνο στο σώμα της αλλά και το πρόσωπό της δείχνει κυριολεκτικά αγνώριστο.

Η ίδια η νεαρή κοπέλα είχε πολλές φορές αντιμετωπίσει το φαινόμενο γιο γιο με το σώμα της και είχε προσπαθήσει αρκετές φορές ακόμα να χάσει τα κιλά που είχε και τις juicy καμπύλες της αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά τα κατάφερε πραγματικά.

Η Osbourne με ένα story μάλιστα έδειξε και το νούμερο που φοράει αυτή τη στιγμή, τονίζοντας πως πάλεψε σκληρά για να τα καταφέρει.

8 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ