Η ηθοποιός χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης: Το περίεργο είναι όμως άλλο!

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης: Το περίεργο είναι όμως άλλο!

Ακόμα ένας χωρισμός

Ακόμα ένας χωρισμός στο Hollywood αλλά μην βιαστείς να κατηγορήσεις την καραντίνα και την πανδημία γι’ αυτόν.

Το διάσημο ζευγάρι ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο. Όλα έδειχναν πως μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο και η πρώτη κοινή φωτογραφία στα social media είχε έρθει στο τον Νοέμβριο του 2019.

Εκείνη είχε μια λαμπρή καριέρα στην σειρά The Newsroom αλλά και στην ταινία X- Men, εκείνος είναι γιος εκατομμυριούχου.

Εκείνη στα 40 της πιο ώριμη από ποτέ κι εκείνος μόλις 30. Και μόλις σήμερα, έγινε γνωστός ο χωρισμός αλλά υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτόν.
Μιλάμε για τη καλλονή ηθοποιό Olivia Munn και τον αγαπημένο της Tucker Roberts που σύμφωνα με το Us Weekly, όχι μόνο δεν είναι πια μαζί αλλά έχουν χωρίσει περίπου ένα μήνα μετά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, στο τέλος του 2019.

Η Munn, έχει εξηγήσει πολλές φορές, μετά και την συμμετοχή της στην δημοφιλή ταινία του Netflix Love, Wedding, Repeat, πως η μητέρα της πάντα της έλεγε ότι δεν πρέπει απλά να βρει έναν άντρα και να παντρευτεί.
«Όταν ήμουν παιδί, η μαμά μου έλεγε πως όταν μεγαλώσω δεν χρειάζεται να βρω κάποιον και απλά να παντρευτώ. Πρέπει έλεγε να φτιάξω όνομα δικό μου, οπότε το να σκέφτομαι το νυφικό μου ή το πότε θα παντρευτώ, δεν είναι κάτι που εκείνη ήθελε και νιώθω πλήρης όπως είμαι».

Η ηθοποιός, από το 2014 μέχρι το 2017, είχε δεσμό με τον παίκτη του NFLAaron Rodgers.