Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την παραμονή του γάμου της Βεατρίκης

Πατούλια Κατερίνα
Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την παραμονή του γάμου της Βεατρίκης

Μια selfie που δεν είχαμε ξαναδεί

Θυμάσαι που στα τέλη του Ιούλη, η πριγκίπισσα Βεατρίκη μας ξάφνιασε με τον μυστικό της γάμο με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi;

Θυμάσαι που αρχικά ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο αλλά ο κορονοϊός άλλαξε όλα τα σχέδια;

Μόλις χθες, η πριγκίπισσα Βεατρίκη γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της και η αγαπημένη της μικρή αδερφή, πριγκίπισσα Ευγενία, φρόντισε να τιμήσει την αδερφή της με μια αδημοσίευτη selfie.

Το ξεχωριστό με την φωτογραφία αυτή που δημοσιεύτηκε στο προφίλ της Ευγενίας στο Instagram, είναι πως πρόκειται για μια πόζα χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ που τραβήχτηκε την παραμονή του γάμου της 32χρονης πριγκίπισσας.

«Χαρούμενα γενέθλια Beabea, εδώ είμαστε στην παραμονή του γάμου σου και φοράμε scrunchie (από τα 90ς) με τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά μας».



Εννοείται πως και η βασίλισσα, στον λογαριασμό της στο Instagram ευχήθηκε χαρούμενα γενέθλια στην πιο αγαπημένη της εγγονή, στην οποία μάλιστα δάνεισε και το νυφικό και την τιάρα της.

Όσο για την μητέρα των πριγκιπισσών, Sarah Ferguson, αποφάσισε στον λογαριασμό της στο Instagram, να ευχηθεί στην πρωτότοκη κόρη της με μια throwback φωτογραφία γράφοντας:

«8.8.88 στις 8.18 το απόγευμα, αυτή ήταν μια από τις κορυφαίες και πιο περήφανες στιγμές στη ζωή μου, είσαι μοναδική και ένα από τα πιο ξεχωριστά πλάσματα στον πλανήτη αυτό, η μαμά σου που σε αγαπά».

Δες την αδημοσίευτη selfie παρακάτω.