Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους στη Μύκονο

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους στη Μύκονο

Απολαμβάνουν υπέροχες οικογενειακές στιγμές

Είναι πολλά τα ζευγάρια της showbiz που λάμπουν με την παρουσία τους στον χώρο. Μερικά από αυτά έχουν πιο έντονη ζωή στα social media και γενικά στα φώτα της δημοσιότητας και άλλα που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή πιο προσωπική. Η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά θα λέγαμε ότι έχουν βρει τις ισορροπίες κάπου στη μέση.




Ήδη από τις αρχές της σχέσης τους φαινόταν ότι αυτό ήταν κάτι που θα έμενε, τα πράγματα πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο και ο γάμος τους ήταν κάτι που έμοιαζε αναμενόμενο να έρθει. Παντρεύτηκαν, λοιπόν, στο Παρίσι, στις 18 Ιουλίου του 2014, μακριά από τα πολλά αδιάκριτα βλέμματα και, στη συνέχεια, ήρθαν τα δύο τους παιδιά: η Μπιάνκα το 2015 και ο Κάρολος το 2018.

Η οικογένεια είναι αξιολάτρευτη και κάθε φορά που τους βλέπουμε καταλαβαίνουμε όλο και περισσότερο πόσο δεμένοι είναι όλοι μεταξύ τους. Ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε πριν από μερικές μέρες στη Μύκονο, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους και το θέαμα έβγαζε μόνο ευτυχία.

Τα δύο παιδιά, πάντως, είναι πολύ γλυκά -και, φυσικά, στιλάτα- και φαίνονται να περνούν υπέροχα στο πλευρό των γονιών τους. Η παρακάτω gallery έχει όλες τις φωτογραφίες που θα χρειαστείς για να πειστείς για το γεγονός.