Oh What??? Δε θα πιστεύεις ποια διάσημη τραγουδίστρια διεκδικεί τον Brad Pitt

Oh What??? Δε θα πιστεύεις ποια διάσημη τραγουδίστρια διεκδικεί τον Brad Pitt

Και αυτός αισθάνεται ιδιαίτερα κολακευμένος.

Αυτό δεν είναι ακόμη ένα άρθρο για την ερωτική ζωή του Brad Pitt, κυρίως γιατί ο διάσημος ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια, έχει χρεωθεί το μισό star system, χωρίς ωστόσο ίδιος να έχει κάνει το παραμικρό. Σε κάθε περίπτωση, το τοπίο είναι θολό μιας και πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την Jennifer Aniston και αν τελικά με την Alia Shawkat είναι κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι.

Παρόλα αυτά, σήμερα μάθαμε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε και να μην μεταφέρουμε, με κάθε επιφύλαξη φυσικά. Που λέτε, υπάρχει μία πολύ διάσημη τραγουδίστρια εκεί έξω, η οποία τελευταία βρίσκεται στο προσκήνιο για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Brad Pitt.

«Από τότε που έχασε κιλά, νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της ενώ οι άντρες δε σταματούν να της εκδηλώνουν το θαυμασμό τους. Ένας από αυτούς, είναι και ο Brad Pitt, με τον οποίο έχει έρθει αρκετά κοντά τον τελευταίο καιρό», λέει άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν η star, αφιέρωσε τη 2ωρη συναυλία της στο διάσημο ηθοποιό, το 2016, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Angelina Jolie. Έκτοτε, πάντα υπήρχε ένα φλερτ ανάμεσά τους.

«Ο Brad νιώθει κολακευμένος, αλλά θεωρεί ότι αυτή την περίοδο εκείνη δεν είναι για σχέση, μιας και μετά το χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, θέλει να μείνει μόνη», ολοκληρώνει το ρεπορτάζ.

Ποια είναι όμως η διάσημη τραγουδίστρια; Δες την παρακάτω gallery και θα σου λυθούν οι απορίες.

To video είναι από το 2016 όταν και η τραγουδίστρια έκανε την αφιέρωση στον Brad.