Η διάσημη ηθοποιός δείχνει τις επιπτώσεις του Covid-19 στα μαλλιά της (video)

Η διάσημη ηθοποιός δείχνει τις επιπτώσεις του Covid-19 στα μαλλιά της (video)

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την υποχρεωτική χρήση μάσκας

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η διάσημη ηθοποιός Alyssa Milano, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Charmed, που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Star, ανακοίνωσε ότι πάλεψε 4 ολόκληρους μήνες με τον Covid-19.

Η Milano δεν μάσησε τα λόγια της και είπε ακριβώς όλα όσα πέρασε: «Δεν έχω νιώσει τόσο άρρωστη στη ζωή μου, όλα πονούσαν, είχα χάσει την αίσθηση της γεύσης, πονούσα σαν να πατούσε ένας ελέφαντας στο στήθος μου, δεν μπορούσα να φάω, έχασα τέσσερα κιλά σε 2 εβδομάδες, ένιωθα μπερδεμένη, είχα πυρετό, ένιωθα πως θα πεθάνω. Τα συμπτώματα ήταν πολλά, ζαλάδα, στομαχικές ανωμαλίες, ακανόνιστη περίοδος, ταχυκαρδία, δυσκολία στην αναπνοή, μειωμένη μνήμη και γενικά είχα όλα τα συμπτώματα του Covid-19».

Ευτυχώς η 47χρονη είναι πλέον καλά, ενώ όπως ανακοίνωσε είναι θετική στα αντισώματα του ιού και θα δωρίσει το πλάσμα της ώστε να συμβάλλει στην έρευνα για το φάρμακο ή το εμβόλιο.

Λίγες ώρες πριν μάλιστα, ανέβασε ακόμη ένα video, στο πλαίσιο της εκστρατείας #Wearamask, όπου δείχνει τις επιπτώσεις του Covid στα μαλλιά της.

Η αλήθεια είναι ότι με τόσα που ακούμε, μακάρι η απώλεια τριχών να είναι η πιο απλή επίπτωση, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σοκαριστική και δυσάρεστη κατάσταση η μαζική απώλεια μαλλιών. Δες το παρακάτω video και συνέχισε να προσέχεις όσο το δυνατόν περισσότερο.


https://www.instagram.com/tv/CDroDxYAdzx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading