Η Halle Berry με hot πορτοκαλί μπικίνι 18 χρόνια μετά τον James Bond

Νατάσσα Σχοινά
Η Halle Berry με hot πορτοκαλί μπικίνι 18 χρόνια μετά τον James Bond

Νιώσαμε ένα déjà vu με αυτό το θέαμα...

Στις ταινίες του James Bond, δεν παίζουν εύκολα ηθοποιοί. Ακριβώς επειδή είναι τόσο εικονικές πια, το cast διαλέγεται με μεγάλη προσοχή και, αν κάποιος καταφέρει να ενσωματωθεί, θεωρείται τυχερός. Ακόμα κι αν πρόκειται για φτασμένο όνομα, που ήδη είναι γνωστό στο Hollywood και όχι κάποιο πρωτοεμφανιζόμενο που περιμένει την ταινία για το breakthrough.

Η Halle Berry, για παράδειγμα, έγινε Bond girl πριν από 18 χρόνια στο Die Another Day (2002) και μαγνήτισε με το look της τα βλέμματα. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τη σκηνή στην παραλία με το πορτοκαλί μπικίνι, στην οποία αναδυόταν από τη θάλασσα και ο Pierce Brosnan την εντόπιζε με τα κιάλια του -Ο χαρακτήρας του, πάντως, σίγουρα δεν το έκανε-.




Η ηθοποιός ανέκαθεν είχε εκπληκτικές αναλογίες κι ένα κορμί εξαιρετικά γυμνασμένο που θα έλεγε κανείς ότι παραπέμπει σε αυτό ενός μοντέλου. Και να υπάρχει περίοδος που να μην την απολαμβάνουμε σε κάποια ταινία, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι πέρα από αρκετός για να καταλάβεις πόσο χρόνο και κόπο αφιερώνει στο κορμί της, καθιερώνοντας μέχρι και #FitnessFridays.

Εκεί που όλοι περιμένουμε κάποια φωτογραφία που να ανταποκρίνεται στα στάνταρς που έχει θέσει εδώ και καιρό, η Berry έκανε χτες ένα post, στο οποίο φοράει ξανά ένα πορτοκαλί μπικίνι, και μας έφερε στο μυαλό τις Bond εποχές της. Αν δεις τα δύο θεάματα μαζί, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον νεότερο εαυτό της, αφού το κορμί της στα 53 της χρόνια παραμένει φανταστικό.

Δες στη συνέχεια τη φωτογραφία.