Το απόλυτο κορμί: Η star ήρθε στην Μύκονο και οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα

Το απόλυτο κορμί: Η star ήρθε στην Μύκονο και οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα

Είναι αυτό που λέμε, τέλειες αναλογίες!

Η Μύκονος, ακόμη και το φετινό καλοκαίρι, βουλιάζει από κόσμο, μιας και αποτελεί νούμερο 1 παγκόσμιο προορισμό, ειδικά αν θέλεις να κάνεις- αυτό που λέμε- κοσμοπολίτικες διακοπές. Όπως είναι φυσικό, εκτός από την εγχώρια showbiz, στο νησί των ανέμων βρίσκονται και πολλοί stars του εξωτερικού.

Και ενώ καθημερινά βλέπουμε φωτογραφίες καλλίγραμμων κυριών να λιάζονται και να πλατσουρίζουν στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, υπάρχει και μία, η οποία κατά την ταπεινή μας άποψη είναι εκτός συναγωνισμού.

Αναφερόμαστε στη Βραζιλιάνα καλλονή Izabel Goulart, η οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί με το σύζυγό της Κevin Trapp. Και ενώ μπορεί κατά καιρούς να βλέπουμε πολλά διάσημα μοντέλα να καταφθάνουν στα νησιά μας, η Izabel είναι με διαφορά η πιο εντυπωσιακή.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το διάσημο ζευγάρι στην παραλία, με το μοντέλο να φοράει ένα σούπερ σέξι ολόσωμο μαγιό το οποίο αναδείκνυε στο έπακρον τις συγκλονιστικές της αναλογίες. Με το μαγιό αυτό λοιπόν, και τα δίμετρα πόδια της, δε σταμάτησε να παίζει ρακέτες, προς μεγάλη ευχαρίστηση των paparazzi οι οποίοι δε σταμάτησαν να την απαθανατίζουν.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοούμε: