Η Μαρία του MasterChef μάς δείχνει τον κούκλο αδερφό της

Η Μαρία του MasterChef μάς δείχνει τον κούκλο αδερφό της

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μάς γνωρίζει άλλο ένα μέλος της οικογένειάς της

Το φετινό MasterChef σίγουρα μας έδωσε πλούσιο υλικό να ασχολούμαστε για πολλούς μήνες. Εδώ και πολύ καιρό έχει σταματήσει να είναι μόνο ένα σόου μαγειρικής, αφού οι προσωπικότητες που συμμετέχουν καταφέρνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ειδικά στη φετινή σεζόν, είχαμε τόσα θέματα να προκύπτουν μεταξύ των παικτών, που σε κάθε επεισόδιο θα υπήρχε ένας διαπληκτισμός, ένας τσακωμός, ένα love story, κάτι.

Η Μαρία Μπέη είναι ένα άτομο που βρέθηκε στο προσκήνιο, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για τις διαπροσωπικές της σχέσεις με τους άλλους παίκτες. Όπως η Κατερίνα Λένη, έτσι κι εκείνη, δε δίσταζε να πει αυτό που την ενοχλούσε αφιλτράριστα, με πολλούς να μην την κατατάσσουν στις αγαπημένες τους ακριβώς γι’ αυτό. Από την άλλη, όμως, η σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο ήταν τελικά το hot θέμα που συζητούσαν οι περισσότεροι.

Η διάσημη παίκτρια του παιχνιδιού, ωστόσο, έχει και μία πολύ όμορφη οικογένεια, όπως είδαμε στην οντισιόν του παιχνιδιού, ενώ ξέραμε από δική της αναφορά ότι έχει αδέρφια. Η Μαρία, λοιπόν, έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μας δείχνει τον αδερφό της, Γιώργο Μπέη -κι εκείνος στη συνέχεια έκανε ένα στον δικό του.

Πρόκειται για ένα μελαχρινό παιδί, με πολύ ωραία εξωτερική εμφάνιση, με τον οποίο φαίνεται να έχει πολύ καλές σχέσεις η πρώην παίκτρια του MasterChef. Δες τον στα βίντεο και στην gallery στη συνέχεια.