H απαράδεκτη Katy Perry: Η κίνηση της star που κατακρίθηκε στα social media

H απαράδεκτη Katy Perry: Η κίνηση της star που κατακρίθηκε στα social media

Mεγάλο λάθος από τη διάσημη τραγουδίστρια. 

Είναι γλυκούλα, εγκυούλα και σε σχέση με τον… μπερμπάντη Orlando Bloom (τα περαστικά μας) oπότε υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε την Katy Perry, να τη συμπαθούμε και να τη στηρίζουμε. Και όντως αυτό συνέβαινε, γιατί η αλήθεια είναι ότι φαίνεται cool άτομο. Μέχρι σήμερα βέβαια, όταν και είδαμε τις τραγικές της φωτογραφίες.

Που λέτε, η εγκυμονούσα star, η οποία γεννάει από μέρα σε μέρα, πήγε να κάνει τα ψώνια της σε εμπορικό στο Los Angeles. Φόρεσε τη μασκούλα της, πήρε το πολυτελές της αυτοκίνητο και πήγε να κάνει τη δουλίτσα της.

Έλα όμως που… πάρκαρε σε θέση που προορίζεται για άτομα με αναπηρία. Και όχι μόνο πάρκαρε, ενώ είδε ότι τη φωτογραφίζουν, όπως άλλωστε και σε κάθε της έξοδο, δεν είχε καν την ευθιξία να μετακινήσει το αυτοκίνητο.

Θα μου πεις τώρα, μπορεί να ήταν ο οδηγός της μέσα, απλά να την άφησε εκεί και να πήγε να παρκάρει αλλού. Λυπάμαι που θα σου το χαλάσω, αλλά αφενός η Perry βγήκε από τη θέση του οδηγού και αφετέρου ήταν μόνη της μέσα στο αμάξι.

Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου με τα σχόλια να μην είναι και τόσο κολακευτικά για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία αποτελεί και πρότυπο για τα νέα παιδιά εκεί έξω.

Τραγική Katy μου. Ελπίζουμε όντως οι φωτογραφίες να μη δείχνουν όλη την αλήθεια. Πραγματικά το ελπίζουμε.


https://www.instagram.com/p/CDvL7x1p6j0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading