Διάσημος ηθοποιός του La Casa de Papel βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα

Διάσημος ηθοποιός του La Casa de Papel βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα

Ο σταρ φαίνεται να περνάει καταπληκτικά

Η χώρα μας είναι γεμάτη υπέροχες παραλίες και νησιά που αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Κατά γενική ομολογία, τα νερά σε συγκεκριμένες τοποθεσίες της Ελλάδας βρίσκονται στα καλύτερα της Ευρώπης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος τόπος μας έχει συγκαταλεγεί στους top του πλανήτη. Ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο ότι οι celebrities θα ανακάλυπταν τους πιο ονειρεμένους προορισμούς μας.

Ένας από τους ηθοποιούς του La Casa de Papel, περνάει αυτήν τη στιγμή τις διακοπές του στην Ελλάδα και από το φωτογραφικό άλμπουμ δείχνει να περνάει καταπληκτικά κατά την παραμονή του εδώ. Αφού πρώτα επισκέφτηκε την Αθήνα και φωτογραφήθηκε στον Παρθενώνα, ο σταρ πήγε στη μαγευτική Φολέγανδρο, ενώ χτες ανέβασε λήψεις από τη Σαντορίνη.

Ο λόγος για τον Enrique Ace, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Arturo Roman στη διάσημη σειρά, έναν χαρακτήρα που το κοινό λατρεύει να μισεί, αφού, κινείται καθαρά βάσει των δικών του συμφερόντων και μπορεί να «πουλήσει» τον οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή.




Ο 47χρονος ηθοποιός, πάντως, δείχνει ότι περνάει φανταστικά όλες αυτές τις μέρες, εκθειάζοντας κάθε σημείο από το οποίο περνάει και όχι μόνο. Ο πολιτισμός, η φιλοξενία, το φαγητό, ήταν πράγματα που του έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και τον ενθουσίασαν.

Δες στη συνέχεια μερικές από τις φωτογραφίες του ηθοποιού κατά τις διακοπές του.