Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρήκε το mini φόρεμα που θα φοράς όλο τον Αύγουστο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρήκε το mini φόρεμα που θα φοράς όλο τον Αύγουστο

Υπέροχο και καλοκαιρινό, όπως αρμόζει στην εποχή

Οι διάσημες κυρίες πολλές φορές έχουν αποτελέσει έμπνευση για κάθε είδους look μας, είτε αυτό ανήκει στην κατηγορία του beauty είτε σε αυτήν του fashion. Πρόκειται για έναν εύκολο τρόπο να παίρνουμε ιδέες, ειδικά όταν η έμπνευση έχει στερέψει και μπορεί ξαφνικά εκεί που καθόμαστε το απόγευμα και απολαμβάνουμε τον καφέ μας να βρούμε το φόρεμα που ψάχναμε για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πάντως, ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με εντυπωσιακά outfits και μας έχει βάλει στη διαδικασία να θέλουμε να κάνουμε ψώνια για να αποκτήσουμε κάποιο από τα items που έχει στην γκαρνταρόμπα της.




Αυτήν την περίοδο, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της με τον καλό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, μοιράζοντας με τους πάνω από 500 χιλιάδες followers της το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό στο Instagram. Πέρα από τα φανταστικά τοπία, όμως, εμείς προσέχουμε και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, η Ευρυδίκη ποζάρει στη Σαντορίνη φορώντας ένα υπέροχο mini φόρεμα με floral pattern και είναι ακριβώς το item που έψαχνες για το υπόλοιπο του Αυγούστου και για τις διακοπές που πιθανώς έχει κανονίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δες στη συνέχεια το φόρεμα και πού μπορείς να το βρεις.