Step Up: Πώς άλλαξαν οι διάσημοι πρωταγωνιστές 14 χρόνια μετά την ταινία

Step Up: Πώς άλλαξαν οι διάσημοι πρωταγωνιστές 14 χρόνια μετά την ταινία

Η μεγάλη αλλαγή των δύο πανέμορφων ηθοποιών

Λίγο να ασχολείσαι με ταινίες και γενικά κινηματογράφο, σίγουρα ξέρεις το Step Up. Ήταν από τις πρώτες ταινίες με χορό στα πιο πρόσφατα χρόνια -Δε θα πάμε τόσο πίσω όσο είναι το κλασικό Grease- η επιτυχία της οποίας έκανε το Hollywood να αρχίσει να προβληματίζεται σχετικά με αυτό το κομμάτι των dance ταινιών. Και είχε τα πάντα μέσα. Χορό που σε έκανε να θες να γραφτείς σε σχολή, δράμα και έρωτες -γιατί φυσικά και αυτά πουλάνε- και πανέμορφους πρωταγωνιστές που, αν δε σε είχαν πείσει όλα τα υπόλοιπα, αυτοί θα το έκαναν.

Ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Channing Tatum και η παραγωγή που μας γνώρισε τη Jenna Dewan. Οι δυο τους γνωρίστηκαν εκεί και τα γυρίσματα στάθηκαν η ευκαιρία για να ερωτευτούν και να κάνουν οικογένεια. Μπορεί αυτήν τη στιγμή να μην είναι πια μαζί, ωστόσο, ήταν και θα είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood.




Οι δυο τους ήταν ανέκαθεν δύο παιδιά πολύ όμορφα και συμπαθητικά και όποιος μιλούσε για εκείνους δεν παρέλειπε να πει πόσο διασκεδαστικοί και «ζεστοί» ήταν και μεταξύ τους και ως προς τους άλλους.

Τώρα, όμως, εν έτει 2020, εκτός από τη μεταξύ τους σχέση που έχει αλλάξει, έχουν αλλάξει και οι ίδιοι. Παραμένουν πανέμορφοι, αλλά εκ των πραγμάτων το πέρας του χρόνου θα είχε τον δικό του αντίκτυπο.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις πώς ήταν το 2006 και πώς είναι σήμερα.