Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στα βράχια με ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στα βράχια με ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό

Ένα σχέδιο που αναδεικνύει τέλεια τις αναλογίες της

Αυτήν την εβδομάδα, από τις φωτογραφίες που βλέπουμε να ανεβαίνουν στο Instagram, καταλαβαίνουμε ότι μάλλον η πλειοψηφία των celebrities βρίσκεται στη φάση που απολαμβάνει τις διακοπές της. Τα νησιά μας είναι τουλάχιστον καταπληκτικά και δε φαίνεται καθόλου περίεργο το γεγονός ότι οι εξορμήσεις σε αυτά αποτελούν μία must επιλογή.




Η Κατερίνα Καινούργιου, πάντως, είπε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει λίγο από όλη τη χρονιά, ώστε να επιστρέψει δυναμικά για δουλειά με τη νέα σεζόν και να την απολαύσουμε στους δέκτες μας. Προς το παρόν, όμως, κάνει τις βουτιές της στα υπέροχα νερά του Ιονίου και μοιράζεται με τους followers της τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που γεμίζουν δεκάδες χιλιάδες likes.

Στην τελευταία της φωτογραφία, ωστόσο, την είδαμε πιο εντυπωσιακή κι από τα συνηθισμένα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ποζάρει πάνω σε μία βάρκα με φόντο τα βράχια και τα υπέροχα νερά στα Σύβοτα και όλο το θέαμα είναι κάτι που τουλάχιστον ζηλεύεις -με την καλή έννοια- κι εύχεσαι να ήσουν κι εσύ με κάποιον τρόπο εκεί.

Η ίδια, πάντως, φόρεσε ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό με εξωτικό print που ταίριαζε τόσο με το κορμί της όσο και με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών της.

Δες το σχέδιο στη συνέχεια.