Διάσημος σταρ θα γίνει πολύ σύντομα μπαμπάς και το κρατούσε κρυφό

Διάσημος σταρ θα γίνει πολύ σύντομα μπαμπάς και το κρατούσε κρυφό

Η καραντίνα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να μην το καταλάβει κανείς

Κάθε fan θέλει να μαθαίνει τα νέα του αγαπημένου του σταρ. Πόσο μάλλον όταν αυτά έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. Όπως και να το κάνουμε, όταν είσαι διάσημος, η έκθεση των όσων συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου είναι μέρος της όλης διαδικασίας. Πολλές φορές, αυτό είναι που βοηθάει ακόμα και την ίδια τους την καριέρα, γιατί το κοινό θέλει να ταυτίζεται με τους celebrities και να τους νιώθει περισσότερο σαν φίλους, έστω κι από μακριά.

Όταν, λοιπόν, ένας τέτοιος φίλος περιμένει να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, αυτό δεν μπορεί παρά να προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό που βρίσκεται σε αναμονή μαζί του για το μεγάλο γεγονός. Ωστόσο, πολλοί δε θέλουν να δημοσιοποιούν τόσο μεγάλες στιγμές του και προτιμούν να κρατούν κάποια πράγματα μακριά από τα βλέμματα, όπως, για παράδειγμα, ο συγκεκριμένος σταρ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ed Sheeran θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού η επί χρόνια αγαπημένη του, Cherry Seaborn είναι έγκυος. Οι δυο τους γνωρίζονται από τότε που εκείνος ήταν 11 χρονών -κι εκείνη έναν χρόνο μεγαλύτερη- αλλά άρχισαν να βγαίνουν το 2015. Τρία χρόνια μετά, ο τραγουδιστής τής έκανε πρόταση γάμου και το 2018 παντρεύτηκαν, κρατώντας -όσο μπορούσαν- το γεγονός κρυφό.

Η Cherry, τώρα, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και, μάλιστα, αναμένεται να γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι. Δεδομένου ότι δεν έχει μείνει πολύ από αυτό, θα έχουμε τα ευχάριστα πολύ σύντομα.