Meghan Markle: Η στημένη απαγωγή και η τρομακτική εμπειρία

Νατάσσα Σχοινά
Meghan Markle: Η στημένη απαγωγή και η τρομακτική εμπειρία

Η νέα βιογραφία έρχεται να κάνει τις δικές της αποκαλύψεις για τους royals

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα στο Παλάτι είναι πολύ αυστηρά. Υπάρχουν κανονισμοί που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα και οποιαδήποτε απόκλιση από αυτά δε χαίρει καλής αντιμετώπισης από την κεφαλή, δηλαδή τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η νέα γενιά των royals, ωστόσο, δεν κάνει τόσο αυστηρά τα πράγματα.

Μπορεί να έχουμε την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William που κινούνται σε μία πιο κλασική και πεπατημένη γραμμή, κοιτώντας λίγο πιο πέρα, δηλαδή προς Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, η διαφορά είναι μεγάλη. Ώσπου, πλέον φτάσαμε στην παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, αφού αυτά δε φαίνεται να ήταν φτιαγμένα για εκείνους.

Έκτοτε, έχουν περάσει αρκετοί μήνες και πλέον ο κόσμος έχει συνηθίσει τη νέα τους ζωή, ειδικά από τη στιγμή που, όποτε ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σε κάποια τους έξοδο, δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η νέα βιογραφία που κυκλοφόρησε, ωστόσο, κάνει κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το ζευγάρι, με συμβάντα που σοκάρουν το κοινό στο άκουσμά τους.

meghan markle apagwgh4


Σύμφωνα με το «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» και τον Omid Scobie και την Carolyn Durand, η Meghan έπρεπε να περάσει από μία διαδικασία εκπαίδευσης στα κεντρικά γραφεία του Βρετανικού Στρατού, ώστε να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση απαγωγής, ομηρίας ή τρομοκρατικού χτυπήματος.

«Η Meghan συμμετείχε σε μία στημένη απαγωγή, όπου την έδεσαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενός ‘τρομοκράτη’, την πήγαν σε μία διαφορετική τοποθεσία και, στη συνέχεια, την έσωσαν αστυνομικοί χρησιμοποιώντας ψεύτικα όπλα», λέει χαρακτηριστικά το βιβλίο.

«Κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης της απαγωγής, η Meghan εκπαιδεύτηκε να αναπτύσσει σχέση με τον εχθρό. Έμαθε, επίσης, πώς να οδηγεί ένα αυτοκίνητο σε περίπτωση καταδίωξης»

Οι συγγραφείς του βιβλίου έμαθαν από μία πηγή ότι η Meghan τρομοκρατήθηκε από την όλη εμπειρία, όμως, ήταν ευγνώμων. Πρόκειται, άλλωστε, για μία διαδικασία που είθισται στους royals, δεδομένων της πληθώρας των απειλών που δέχονται όντας συνεχώς στο προσκήνιο και στο στόχαστρο. Οπότε, το να γνωρίζουν πώς να ανταποκρίνονται και να αντιδρούν είναι κάτι που επιβάλλεται.