Πώς αντέδρασε η Aniston όταν έμαθε ότι ο Brad θα γίνει πατέρας;

Πώς αντέδρασε η Aniston όταν έμαθε ότι ο Brad θα γίνει πατέρας;

Τελικά, έχει αντέξει πολλά.

 

Μπορεί λίγους μήνες πριν, Brad Pitt και Jennifer Aniston να είχαν συνάντηση στα παρασκήνια των βραβείων SAG, την πρώτη δημόσια μετά το χωρισμό τους, και μπορεί όλες μας να σκεφτήκαμε τι ωραία που θα ήταν να γίνονταν ξανά ζευγάρι, αλλά μία που το σκεφτήκαμε, μία που το ξεχάσαμε, μιας και θυμηθήκαμε μερικές πολύ ωραίες στιγμές του παρελθόντος.

Πίσω στο 2006, όταν και οι δύο stars ανακοίνωναν το διαζύγιό τους, κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη των πραγμάτων. Ήταν το πιο λαμπερό ζευγάρι, και μέσα σε μία στιγμή ο γάμος τους καταστράφηκε. Πολλοί κατηγόρησαν την Angelina Jolie, γι΄αυτό αν και η ίδια αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Brad όσο εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Jolie ήταν ήδη δύο μηνών έγκυος τη στιγμή που έμπαιναν οι τελευταίες υπογραφές στο διαζύγιο.

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση, και αφού ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον Brad να παίζει με τον Maddox σε παραλία της Αφρικής, η Aniston δίνει μία ιστορική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair. «Eπιλέγω να πιστέψω τον άντρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν θα μου έκανε τίποτα εντύπωση, αλλά επιμένω να πιστεύω τον Brad», είπε η διάσημη ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει τις φήμες περί παράλληλης σχέσης του Brad με την Angelina. Μάλιστα η δημοσιογράφος, αποκάλυψε αργότερα, ότι η Aniston έκλαιγε καθώς απαντούσε στις ερωτήσεις.

anistonnn

To θρυλικό εξώφυλλο!

Οι φήμες της εποχής υποστήριζαν ότι η επίσημη δικαιολογία του Brad ήταν ότι ήθελε να μείνει μόνος... παρόλο που σχεδόν αμέσως έκανε οικογένεια με την Angie. «Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δε νιώθω θυμό, πόνο ή ντροπή. Απλά δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη. Είναι πολλά που δεν μπορώ να καταλάβω και μάλλον δεν θα καταλάβω ποτέ», είχε πει η Jen. «Θέλω να πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο διαφορετικά θα τρελαθώ».

Και μετά θέλουμε να τα ξαναβρεί με τον Brad. Ποτέ ξανά!