Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Η κοινή φωτογραφία με τις προστατευτικές μάσκες

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Η κοινή φωτογραφία με τις προστατευτικές μάσκες

Το ζευγάρι περνάει υπέροχα, αλλά δεν παραλείπει την ασφάλειά του

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε όμορφες τοποθεσίες της χώρας μας και απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο τώρα και κάθε φορά που τους βλέπουμε, η ευτυχία δεν μπορεί να κρυφτεί από τα πρόσωπά τους. Φαίνεται να έχουν βρει τον άνθρωπό τους και ο χρόνος που περνάνε μαζί «χτίζει» όλο και περισσότερο τη σχέση τους.




Ανάμεσα στις υπέροχες αναρτήσεις που κάνει η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες τη δείχνουν να ποζάρει στα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, βρέθηκε κι ένα story, όπου ποζάρει με τον καλό της. Η λήψη τραβήχτηκε στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια κάποια βόλτας τους και τους απολαύσαμε για μία ακόμα φορά μαζί.

Φυσικά, παράλληλα, δεν παρέλειψαν να μεριμνήσουν για την ασφάλειά τους. Στη φωτογραφία, τους βλέπουμε να φοράνε προστατευτικές μάσκες προσώπου, δίνοντας και το καλό παράδειγμα στους σχεδόν 800 χιλιάδες followers της παρουσιάστριας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Κατερίνα είχε πει ότι δε θα ανέβαζε ξανά φωτογραφίες στο προφίλ της, εκτός κι αν τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά, και, αυτό το διάστημα, τέτοιου είδους φωτογραφίες, όσο πάνε και πληθαίνουν. Οπότε, μπορούμε να το εκλάβουμε ξεκάθαρα ως μία ένδειξη της κατάστασης.