Έκρηξη μηχανής στα γυρίσματα ταινίας του Tom Cruise: Σε σύγχυση ο ηθοποιός

Έκρηξη μηχανής στα γυρίσματα ταινίας του Tom Cruise: Σε σύγχυση ο ηθοποιός

Πολλά συμβαίνουν κατά την παραγωγή μίας ταινίας

Η παραγωγή μίας ταινίας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Εξαρτάται σαφώς από την ίδια της ταινία, αλλά ξέρεις ότι, όταν, ειδικά, θα υπάρχει δράση, αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί κάποιο ατύχημα. Στις περισσότερες ανάλογες σκηνές, η παραγωγή θα χρησιμοποιήσει stuntmen, δηλαδή ανθρώπους ειδικά εκπαιδευμένους σε τέτοιες καταστάσεις, που θα πάρουν τη θέση των ηθοποιών στις σκηνές που ενέχουν κάποιον κίνδυνο.

Πέρα από τους ίδιους τους ανθρώπους που στελεχώνουν το cast και το crew, το set απαρτίζεται από έναν μεγάλο εξοπλισμό που αποτελεί μέρος των σκηνικών και που, αν συμβεί κάτι σε αυτόν, η παραγωγή μπορεί να πάει πολύ πίσω, μέχρι να τον επιδιορθώσει ή να τον αντικαταστήσει με νέο.

Στα γυρίσματα του Tom Cruise για το Mission Impossible συνέβη κάτι που καμία παραγωγή δε θέλει να γίνεται, πόσο μάλλον όταν αυτό μεταφράζεται σε ένα νούμερο με πολλά ψηφία στον λογαριασμό της. Αυτό ακριβώς ήταν που σκέφτηκε και ο διάσημος ηθοποιός, γίνοντας έξαλλος όταν η μηχανή ενός stuntman εξερράγη ξεφεύγοντας από την πορεία της, την ώρα που εκείνος έκανε γύρισμα με αλεξίπτωτο σε ένα κοντινό χωράφι.




Πηγή είπε στη Sun: «Αυτό ήταν μεγάλη πρόκληση για να στηθεί και έχει κοστίσει μία περιουσία, για να μην αναφέρω τις βδομάδες της κατασκευής. Αλλά, όταν ήρθε η μεγάλη μέρα, πήρε τραγικά λάθος»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το crew προετοιμαζόταν περίπου έξι εβδομάδες για τη συγκεκριμένη λήψη και η εξέλιξή της δεν άρεσε σε κανέναν. Το ευτυχές ήταν ότι δε χτύπησε κάποιος.