Knox & Vivienne Jolie Pitt: Δύο πράγματα που δεν γνώριζες για τα δίδυμα των Angie και Brad

Knox & Vivienne Jolie Pitt: Δύο πράγματα που δεν γνώριζες για τα δίδυμα των Angie και Brad

Τα όμορφα διδυμάκια έχουν ήδη καλλιτεχνική φύση. 

Συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο διάσημα παιδιά του πλανήτη, μιας και οι γονείς τους είναι οι Angelina Jolie και Brad Pitt. Ένα ζεύγος που έγραψε τη δική του ιστορία στο Hollywood, και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τους όμορφους και διάσημους, χώρισαν κάτω από όχι και τόσο καλές συνθήκες. Μάλιστα τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, εκκρεμούν ακόμα δικαστήρια.

Το διάσημο πρώην ζεύγος ως γνωστόν, έχει 6 παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα. Πολλά έχουν γραφτεί για τις σχέσεις του Brad με τον μεγαλύτερο Maddox ο οποίος κατάγεται από την Καμπότζη, αλλά και για την πρώτη βιολογική κόρη Shiloh, η οποία προσπαθεί παρά το νεαρό της ηλικίας της, να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους διάσημους γονείς της.

Λιγότερα ωστόσο γνωρίζουμε για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, τα δίδυμα Knox και Vivienne, τα οποία σήμερα είναι 12 ετών. Όπως είναι φυσικό, τα υπόλοιπα μέλη φροντίζουν να προστατεύουν τα δύο μικρά τους, από paparazzi και δημοσιεύματα, μιας και το νεαρό της ηλικίας τους δεν τους επιτρέπει την υπερβολική έκθεση.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι οι δύο βενιαμίν της διάσημης οικογένειας, έχουν κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση των γονιών τους, μιας και έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στον κινηματογράφο, κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό.

Η Vivienne, έχει εμφανιστεί στην ταινία Maleficent, όπου η Angelina ερμήνευσε τον ομώνυμο ρόλο, σε ηλικία μόλις 5 ετών, ενώ ο Knox έχει δανείσει τη φωνή του στο χαρακτήρα Ku Ku στην ταινία Kung Fu Panda 3.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα δύο νεότερα παιδιά των stars, έχουν ήδη star quality! Για να δούμε...

Δες την παρακάτω gallery αλλά και το video: