Alessandra Ambrosio: Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι 39 σε αυτές τις photos

Alessandra Ambrosio: Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι 39 σε αυτές τις photos

Εντυπωσιακή όπως πάντα

Υπάρχουν πολλά μοντέλα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον κάθε χρόνο. Ανά διαστήματα, βγαίνουν και περισσότερα που χαράζουν τη δική τους πορεία στον χώρο, όμως, υπάρχουν κι αυτά τα κλασικά που έχουν καθιερωθεί για τις πασαρέλες που έχουν περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, για τα αξέχαστα εξώφυλλα περιοδικών και τα… φτερά που έχουν φορέσει για χάρη του γνωστού brand Victoria’s Secret.




Τα «αγγελάκια» που γνωρίσαμε μέσα από τα catwalks της εταιρείας είναι πολλά. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, μπορούμε να πούμε την Adriana Lima, τη Gisele Bündchen, την Tyra Banks, τη Miranda Kerr, τη Laetitia Casta και, φυσικά, την Alessandra Ambrosio. Η Βραζιλιάνα καλλονή που βγήκε μαζί με τη Lima, κατάφερε να γίνει ένα από τα «μεγάλα» ονόματα του χώρου και, πέρα από οτιδήποτε άλλο, ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει πάνω από 10 εκατομμύρια followers.

Το πανέμορφο μοντέλο που τώρα διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του, είπε να κάνει μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει topless, καλύπτοντας με τα χέρια της την περιοχή του στήθους και κρατώντας μόνο το κάτω μέρος ενός μαγιό.

Οι φωτογραφίες έχουν πάνω από 180 χιλιάδες likes και ο αριθμός συνεχίζει να ανεβαίνει -Όχι ότι μας προξενεί και ιδιαίτερη εντύπωση με αυτό το θέαμα.

Δες τη στη συνέχεια.