H απίστευτη δήλωση του πρωταγωνιστή του Game of Thrones: «Δεν μου λείπει η σειρά»

H απίστευτη δήλωση του πρωταγωνιστή του Game of Thrones: «Δεν μου λείπει η σειρά»

Eμάς πάλι μας λείπει. Ακόμα και η 8η σεζόν!

Τέτοια εποχή πέρυσι θυμάμαι που ακόμα δεν μπορούσαμε να χωνέψουμε το τέλος της επικής και υπερ-λατρεμένης σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών για σχεδόν 10 χρόνια. Αναφερόμαστε φυσικά στο Game of Thrones, το τέλος του οποίου δεν ήταν απλά μέτριο αλλά... απογοητευτικό. Οργή και θλίψη συνόδευσαν το φινάλε της σειράς, με τους φανατικούς να δηλώνουν προδωμένοι και να υπόσχονται να μην ξαναδεθούν με σειρά σε τέτοιο βαθμό-και όντως έτσι έγινε εδώ που τα λέμε-.

Βέβαια και τι θα δίναμε τώρα, ένα χρόνο μετά, το μεγαλύτερό μας πρόβλημα να ήταν η επική πατάτα... εχμ τέλος του GoT, μιας και τους τελευταίους μήνες, θα λέγαμε ότι ζούμε ένα διαρκές επεισόδιο της επικής σειράς, με άγνωστη για την ώρα έκβαση. Τελοσπάντων, ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες, και ένα από τα πιο σέξι αρσενικά που έχουμε δει στην τηλεόραση, ο Nikolaj Coster-Waldau, άφησε το δικό του αποτύπωμα στο show, ως Jamie Lannister, ο οποίος αρχικά ήταν αντιπαθέστατος και μέχρι να τελειώσει η σειρά είχε γίνει ένας από τους πιο ωραίους και δίκαιους τύπους-παρέμενε πάντα βέβαια ένας κούκλος ζωγραφιστός-.

Που λέτε, ο Δανός ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη και όπως ήταν φυσικό μίλησε και για την επική σειρά που του χάρισε παγκόσμια φήμη: «Δεν μου λείπει καθόλου η σειρά. Είπαμε την ιστορία, τελείωσε και όλα καλά. Αυτό που μου λείπει είναι οι συνεργάτες και φίλοι μου. Ήμασταν μαζί για σχεδόν 10 χρόνια. Δεθήκαμε πολύ και γίναμε φίλοι. Σκέφτομαι ότι η Sophie (Turner) και η Maisie (Williams) ήταν παιδιά όταν ξεκίνησε η σειρά, και τελειώνοντας, είχαν πια γίνει ολόκληρες γυναίκες», είπε ο Nikolaj.

nikolajwilliamcw 58468345 332476884081888 6836259703506133062 n

Εμάς για να είμαστε ειλικρινείς, μας λείπει και αυτός, και η σειρά και η αγωνία που βιώναμε μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Ωραίες εποχές!