Τόσο ήταν; Το διάσημο και πολύ παθιασμένο ζευγάρι μόλις χώρισε

Τόσο ήταν; Το διάσημο και πολύ παθιασμένο ζευγάρι μόλις χώρισε

Και δώστου φωτογραφίες και δώστου εξομολογήσεις. Πάνε αυτά τώρα!

Δεκαπενταύγουστο του 2019, μαθαίναμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια και ο επίσης διάσημος σύζυγός της, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, έπειτα από ελάχιστους μήνες έγγαμου βίου, αλλά πολλά έτη σχέσης, με άπειρα σκαμπανεβάσματα. Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές τους δεν το πήραν και πολύ καλά, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους, μιας και το συγκεκριμένο ζεύγος ήταν από τα πιο αγαπητά και σέξι του Hollywood.

Δεν πέρασε πολύς καιρός, και η star βρήκε νέα αγάπη, στο πλευρό επίσης διάσημου κυρίου, ο οποίος έχει τη φήμη του κακού παιδιού. Το νεαρό ζεύγος, μας τρέλανε κυριολεκτικά στα κοινά posts διατυμπανίζοντας τον έρωτά τους και την παθιασμένη τους σχέση.

Και τώρα, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι χώρισαν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του TMZ το οποίο σχεδόν πάντα είναι έγκυρο. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο χωρισμός μετράει ήδη κάποιες εβδομάδες, με το λόγο φυσικά να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Πάντως αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα πορεία τους, δεν νομίζουμε ότι θα κάτσουν να... στενοχωρηθούν ο ένας για τον άλλο.

Δες στην παρακάτω gallery σε ποιους αναφερόμαστε.