Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η υπέροχη φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η υπέροχη φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της

Η πιο γλυκιά λήψη ήρθε από έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης. Ήδη από τα πρώτα της βήματα στον χώρο το 2005 με την εκπομπή «Όλα καλά», τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου και έναν χρόνο μετά ανέλαβε δικό της πρόγραμμα. Έκτοτε, φυσικά, οι συνεργασίες και οι παραγωγές στις οποίες έχει συμμετάσχει σχηματίζουν μία μεγάλη λίστα και, πλέον, σήμερα, έχει καθιερωθεί στον χώρο.

Πέρα από τα επαγγελματικά της, όμως, το ενδιαφέρον μας έχει πάει και στην προσωπική της ζωή. Η γλυκιά παρουσιάστρια, από το 2011, είναι παντρεμένη με τον Θέμη Σοφό και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Ιωάννη-Εφραίμ. Η οικογένεια, που δε συνηθίζει να τραβάει τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω της, στην παρούσα φάση, απολαμβάνει τις διακοπές της στις όμορφες παραλίες της χώρας και μοιράζεται με τους followers στο Instagram.

Σε ένα από αυτά τα stories, είδαμε την παρουσιάστρια να ποζάρει στον φακό με ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα και φαινόταν πόσο ωραία περνάει εκεί. Πάνω στη φωτογραφία, όμως, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον φωτογράφο που δεν ήταν άλλος από την… κόρη της.

Τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει σιγά-σιγά, οπότε μάλλον θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε κι αυτά περισσότερο στο Insta, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Δες την υπέροχη φωτογραφία στη συνέχεια.