Τρίτη φορά έγκυος: Πασίγνωστη καλλονή αποκάλυψε τη φουσκωμένη της κοιλιά

2 SHARES

Η οικογένειά της θα μεγαλώσει κι άλλο.

Το Hollywood έχει τους δικούς του κανόνες. Ναι, σαφώς και τα επαγγελματικά είναι θεωρητικά ο πρώτος λόγος που οι διάσημοι βρίσκονται αρχικά στην επικαιρότητα, όμως, άπαξ και καθιερώσουν το όνομά τους, η προσωπική τους ζωή είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί στο προσκήνιο. Πόσο μάλλον όταν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια ετοιμάζεται να καλωσορίσει το τρίτο του παιδί στην οικογένειά του.

Μιλάμε για έναν τραγουδιστή με εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο που ανυπομονούν για κάθε τι νεότερο και που, όταν έγινε γνωστό ποια ήταν η σύντροφός του, προκάλεσε κύμα ενθουσιασμό σε όλον τον πλανήτη. Εκείνη, είναι μία super sexy γυναίκα, με την καριέρα της στο modelling να «μιλάει» από μόνη της. Οι φωτογραφήσεις της για γνωστά περιοδικά του εξωτερικού συζητιούνται μέχρι σήμερα για τον αισθησιασμό τους.

Το ζευγάρι, που ήδη έχει δύο παιδιά, πρόκειται να καλωσορίσει σε λίγους μήνες το τρίτο του παιδί και, μάλιστα, η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε πριν μερικές ώρες το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλιά που επιβεβαίωσε τα ευχάριστα.

Ο λόγος για την Chrissy Teigen και τον John Legend, που έχουν αποδείξει πια πόσο τους πάει να είναι γονείς και τώρα θα δουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Δες το βίντεο στη συνέχεια.

 

 

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ