Η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσιάζει με μπικίνι στις διακοπές της

Η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσιάζει με μπικίνι στις διακοπές της

Η ηθοποιός περνάει υπέροχα και φαίνεται.

Βρισκόμαστε αισίως στα μέσα του Αυγούστου και τα μπάνια καλά κρατούν. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τώρα είναι που έχουν ενταθεί, αφού οι περισσότεροι έχουν πάρει άδεια για 15Αύγουστο και γνωρίζουν ότι δυστυχώς δεν έχουν μείνει ακόμη πολλές εξορμήσεις στη θάλασσα. Τα πράγματα, λοιπόν, είναι απλά: Παραλία όσο μπορούμε.

Αυτό ακριβώς είναι που έχουν στο μυαλό τους και οι αγαπημένοι μας διάσημοι που αυτές τις μέρες δε σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τέτοιου είδους γεγονότα. Και η αλήθεια είναι ότι το θέαμα σε κάνει να ζηλεύεις και να σκέφτεσαι δικές σου πιθανές επισκέψεις στα ιδανικά σου μέρη.

Η Αθηνά Οικονομάκου, για παράδειγμα, είναι μία celeb που, όταν κάνει τέτοιες αναρτήσεις, μένουμε να κοιτάμε με το στόμα ανοιχτό, καθώς πρόκειται για φανταστικό θέαμα. Αυτές τις μέρες, η ηθοποιός απολαμβάνει τον χρόνο της στη Μονεμβασιά και έκανε ένα story φορώντας ένα πολύ όμορφο μπικίνι.

Τόσο το μαγιό όσο και το σώμα της ηθοποιού φαίνονται φανταστικά και η ίδια δείχνει πολύ χαλαρωμένη και ξεκούραστη. Άλλωστε, βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο μέρος της Πελοποννήσου που εύκολα σε κάνει να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου.

Δες το βίντεο που ανέβασε στη συνέχεια.