Ελένη Μενεγάκη: 5 photos που δείχνουν πόσο ωραία περνάει στις διακοπές της

Ελένη Μενεγάκη: 5 photos που δείχνουν πόσο ωραία περνάει στις διακοπές της

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η απόλυτη Ελληνίδα παρουσιάστρια που κατά κάποιον τρόπο έχει ορίσει τον τομέα της παρουσίασης. Τα χρόνια της στην τηλεόραση «μιλούν» από μόνα τους κι έχουν αποτελέσει παράδειγμα για όλους όσους ακολούθησαν στη συνέχεια. Άλλωστε, η ξανθιά παρουσιάστρια αποτελεί μέχρι σήμερα την αγαπημένη πολλών πίσω από τους δέκτες που ανέκαθεν εξέφραζαν την αγάπη τους συντονιζόμενοι στις εκπομπές της.

Το πλήρωμα του χρόνου, όμως, ήρθε και η Ελένη αποφάσισε να δώσει το τέλος στην πολυετή της καριέρα, σοκάροντας το κοινό, αφού, αν και περίμενε ότι αυτό θα γινόταν κάποια στιγμή, η ανακοίνωση σήμανε τη μεγάλη αλλαγή.




Η παρουσιάστρια, μετά τα νέα που έδωσε στους τηλεθεατές, αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές της σε πανέμορφες παραλίες -και όχι μόνο- της χώρας μας και να ανεβάσει και το αντίστοιχο υλικό για να ενημερώσει τα 1,2 εκατομμύρια followers που έχει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες, λοιπόν, αυτό το διάστημα που δείχνουν πόσο όμορφα και ξέγνοιαστα περνάει στις εξορμήσεις της, οπότε, τώρα, ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε μερικές από αυτές που το χαμόγελό της δεν έκρυβε την όμορφη διάθεση στην οποία βρίσκεται.

Θα τις βρεις στην παρακάτω gallery.