Κανένας Brad Pitt: Ο πρώην της Aniston άλλαξε και πρέπει να τον δεις

Κανένας Brad Pitt: Ο πρώην της Aniston άλλαξε και πρέπει να τον δεις

Ο ηθοποιός μάλλον αφιέρωσε πολύ χρόνο και κόπο για αυτό το αποτέλεσμα.

Όταν οι διάσημοι κάνουν σχέσεις μεταξύ τους, οι fans τους ενθουσιάζονται πολύ περισσότερο από την περίπτωση που γνώριζαν έναν άσημο άνθρωπο. Όχι ότι κάποιος από τους δύο είναι καλύτερος, ωστόσο, ενώνονται ουσιαστικά δύο fan bases και μοιράζονται τη χαρά τους, οπότε όλα εις διπλούν. Ειδικά όταν μιλάμε για δύο ηθοποιούς, ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού να υπάρχουν κι όλοι οι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί ο καθένας μέχρι να φτάσει στο σήμερα και στην πραγματικότητα.

Όπως και να έχει, αγαπημένοι ηθοποιοί σίγουρα θα τραβήξουν περισσότερο τα βλέμματα. Η Jennifer Aniston, για παράδειγμα, σαφώς και είναι ένα hot όνομα που ό,τι και να κάνει, θα γίνει το Νο1 θέμα συζήτησης. Στο διαζύγιο με τον Brad Pitt, οι περισσότεροι ήταν με το μέρος της, γιατί, άσχετα με το τι έγινε με την Angelina Jolie, η Jen δείχνει να είναι και πολύ καλή -πέρα από κούκλα-.

Στη συνέχεια, βέβαια, εκείνη ξαναέφτιαξε τη ζωή της και τη βλέπαμε να περνάει πολύ όμορφα με τους συντρόφους που κατά καιρούς είχε. Άλλους οι φανς τους ενέκριναν και άλλους δεν τους προτιμούσαν για την αγαπημένη τους σταρ. Στην πρώτη, ευτυχώς, περίπτωση, ανήκει κι ένας πολύ διάσημος ηθοποιός, με τον οποίο, μάλιστα, παντρεύτηκαν το 2015. Μπορεί τα πράγματα εν τέλει να μην πήγαν καλά, όμως, πέρασαν πολλά χρόνια μαζί.

Ο λόγος για τον Justin Theroux που εθεάθη χτες σε βόλτα του στη Νέα Υόρκη και ήταν πιο γυμνασμένος από ποτέ. Ο σταρ φορούσε ένα tank top που άφηνε ακάλυπτα τα «φουσκωμένα» του μπράτσα και έδειχνε ότι μάλλον έχει εντείνει το θέμα της γυμναστικής. Εμείς να του δώσουμε συγχαρητήρια για τον χρόνο και τον κόπο που αφιέρωσε.

Δες τις φωτογραφίες που τον τράβηξε ο φακός στο παρακάτω βίντεο.