Τι απάντηση δίνει η Χριστίνα Λαμπίρη για το μέλλον της στο STAR;

Τι απάντηση δίνει η Χριστίνα Λαμπίρη για το μέλλον της στο STAR;

«Δεν έχω υπογράψει ακόμη με το Star»  Δήλωση της Χριστίνας Λαμπίρη που ανακατεύει την τράπουλα στο πρόγραμμα του καναλιού.

Η παρουσιάστρια σε συνένευτξη που έδωσε στον συνάδελφο Χρήστο Σατσίδη και θα μεταδοθεί σήμερα ατο βράδυ, μίλησε για την σχέση της με τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις που κάνει. «Έχω μετανιώσει γιατί βλέπεις ότι υπάρχει μια διαφορετική μεταχείριση. Υπάρχουν συνάδελφοι που παίρνουν τηλέφωνο και αφήνουν υπονοούμενα ότι αν δεν πας στην εκπομπή τους θα έχεις πρόβλημα. Εγώ παίρνω και λέω: "αν δεν έχεις κλείσει κάπου, έλα". Είμαι εντελώς αντιεπαγγελματίας».

Για τα σχέδιά της για την νέα τηλεοπτική χρονιά, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν έχει κλείσει ακόμη. «Για του χρόνου δεν έχω κλείσει και το ομολογώ. Φέτος κανείς δεν τολμά να μιλήσει για μεταγραφές. Φέτος δεν υπάρχουν μεταγραφές! Πέρσι άκουγες και τον κάθε πικραμένο, να συζητά μεταγραφές και να σφάζοναι τα κανάλια στα πόδια τους. Φέτος είναι τυχεροί όσοι κρατήσουν τη δουλειά τους». Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να γίνεται διοικητικό στέλεχος του Star, σχολίασε: «Θέλω να έχω δουλειά σίγουρα. Θα μπορούσα ενδεχομένως να αναλάβω την παραγωγή. Όπου και να πήγαινα πάντως θα έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν. Η διοίκηση θέλει άλλες γνώσεις που δεν τις διαθέτω ακόμα».

Η συμπαθής δημοσιογράφος του μεσημαριανού « Super Star» αναμένει τις εξελίξεις και την άλλη εβδομάδα θα ανανεώσει το συμβόλαιό της όπως όλα δείχνουν μιας και είναι πολύ ευχαριστημένος ο Σταμάτης Μαλέλης με τον επαγγελματισμό της.