Ελένη Μενεγάκη: Η νέα photo & το σημαντικό μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα photo & το σημαντικό μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απευθύνεται σε όλους.

Ο Δεκαπενταύγουστος ήρθε. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα όλος ο κόσμος συνήθως είναι μακριά από την Αθήνα και σε κάποια εξοχική κατοικία ή σε ένα από τα δεκάδες πανέμορφα νησιά της χώρας μας. Τέτοιες μέρες τις περνάμε με τους δικούς μας ανθρώπους, όπου κι όπως ο καθένας από εμάς νιώθει πιο όμορφα και άνετα.

Η φετινή χρονιά, ωστόσο, είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες. Η πανδημία που ξέσπασε πριν μερικούς μήνες, μας βρήκε απροετοίμαστους και να αντιμετωπίζουμε μία εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση. Τα γεγονότα ήταν τέτοια που κατευθείαν έπρεπε να ληφθούν μέτρα προστασίας ώστε να αναχαιτιστεί η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού κι αυτό σήμαινε την καθημερινή χρήση μάσκας, την κοινωνική απόσταση και την περίφημη καραντίνα.

Κανείς δεν ενθουσιάζεται με τα εν λόγω μέτρα, όμως, αυτά είναι που είναι απαραίτητα για να ξεφύγουμε από την όλη κατάσταση όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται.

Σήμερα, λοιπόν, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δώσει τις ευχές της στον κόσμο, αλλά δεν παρέλειψε να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για την κατάσταση που περνάμε όλοι μαζί.

Δες στη συνέχεια τι ακριβώς είπε.