Το διαφορετικό look της Meghan Markle και το σημαντικό μήνυμα στον κόσμο

Το διαφορετικό look της Meghan Markle και το σημαντικό μήνυμα στον κόσμο

Η νέα της εμφάνιση μακριά από το Παλάτι.

Η Meghan Markle έχει αποσυρθεί εδώ και μήνες πια μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους, Archie, από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας. Αυτό είναι κάτι που βοήθησε την οικογένειά της να χαλαρώσει και να ζήσει πιο ήρεμα μακριά από τις απαιτήσεις του Παλατιού. Fυσικά, ποτέ δε σήμαινε ότι το αγαπημένο ζευγάρι του κόσμου θα σταματούσε τις ενέργειές του, απλώς θα γίνονταν πιο ανεξάρτητα κατόπιν καθαρά δικής τους επιλογής.

Η Meghan, τώρα, με φανερά ανενεωμένο look, έκανε μία νέα δημόσια εμφάνιση, γίνοντας, όμως, εκείνη που θα κάνει τις ερωτήσεις στη συνεντευξιαζόμενη Emily Ramshaw, δημοσιογράφο, συνιδρύτρια και CEO του The 19th. Σε αυτό έγιναν συζητήσεις με γυναίκες για θέματα δημόσιας πολιτικής και ηγεσίας.

«Από τη δική μου πλευρά, δεν είναι νέο να βλέπουμε τον ρατσισμό και την ασυνείδητη προκατάληψη που συμβαίνει, αλλά πιστεύω ότι το να βλέπω τις αλλαγές που γίνονται τώρα είναι κάτι στο οποίο ανυπομονώ να συμμετέχω. Και να χρησιμοποιώ τη φωνή μου με έναν τρόπο που δεν μπορούσα τελευταία. Οπότε, ναι, είναι καλό να είμαι σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η Meghan για τον ρατσισμό και την επιστροφή της στην Αμερική.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ το συζητάμε συχνά, αυτήν την οικονομία για προσοχή. Αν απλώς προσπαθείς να κερδίζεις την προσοχή κάποιου και να την κρατήσεις, πας για κάτι αισχρό αντί για κάτι αληθινό. Πιστεύω ότι όταν μπορούμε να πάμε πίσω στο μέρος όπου οι άνθρωποι απλά λένε την αλήθεια στις αναφορές του και τη λένε με μία συμπονετική και ευσπλαχνική σκοπιά, θα βοηθήσει να ενώσει τους ανθρώπους ως κοινότητα, με έναν τρόπο που πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή νιώθουμε τόσο αποκομμένοι σε ένα μέρος που νιώθω ότι θα μπορούσαμε να νιώθουμε μεγαλύτερη σύνδεση»