Τριανταφυλλίδου – Βλάχος: Το υπέροχο σπίτι τους στην Αμερική (photos + vid)

Τριανταφυλλίδου – Βλάχος: Το υπέροχο σπίτι τους στην Αμερική (photos + vid)

Όμορφο, «ζεστό» και πολύ καλαίσθητο.

Το σπίτι είναι πολύ προσωπική υπόθεση για τον καθένα. Το κάθε τι που υπάρχει μέσα έχει επιλεγεί για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο που μπορεί να έχει να κάνει από το οικονομικό θέμα μέχρι συναισθηματική αξία. Σε κάθε περίπτωση, όταν επισκέπτεσαι κάποιον στον χώρο του, αναμενόμενα θα πάρεις μία ιδέα της δικής του αισθητικής.

Οι αγαπημένοι celebrities έχουν δείξει πολλές φορές τα δικά τους σπίτια και, ακόμα κι αν δεν έχουν ξεκινήσει με τη λογική της tour, οι φωτογραφίες που τραβούν με τον εαυτό τους καθημερινά μέσα από τους χώρους μπορούν να μας δώσουν μία καλή ιδέα του τι συμβαίνει στο σπίτι τους.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι ένα ζευγάρι ηθοποιών που λάτρεψε ο κόσμος στην Ελλάδα. Σε όποια παραγωγή κι αν έπαιζαν, είτε μαζί είτε χώρια. Οι δυο τους, ωστόσο, είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Αμερική. Ως γνωστόν, αποτελεί όνειρο σχεδόν κάθε ηθοποιού, αφού εκεί βρίσκεται η έδρα της υποκριτικής.

Τα δύο παιδιά, όσο ζουν εκεί, μένουν σε ένα πανέμορφο σπίτι στο Los Angeles, το οποίο, από τα πλάνα που βλέπουμε, δείχνει ιδιαίτερα καλαίσθητο, πολύ φωτεινό και με πολύ ωραία έπιπλα.

Δες το μέσα από τις αναρτήσεις της Ιωάννας και του Πάνου.

https://www.instagram.com/p/BsQPkatBra5
https://www.instagram.com/p/Bpt51dPitRb
https://www.instagram.com/p/B92Vy-FA1UN
https://www.instagram.com/p/BoiwJ1bBHoK