Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάζει στην πρωινή της βουτιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάζει στην πρωινή της βουτιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το ωραιότερο ξύπνημα είναι σίγουρα αυτό.

Η Ελένη Μενεγάκη, αφότου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή και το κανάλι που τόσα χρόνια ο κόσμος είχε λατρέψει, αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές της στις πιο όμορφες θάλασσες της Ελλάδας. Το καλοκαίρι, άλλωστε, ενδείκνυται για τέτοιες εξορμήσεις και τα νερά μας είναι τέτοια που δύσκολα κάποιος μπορεί να αντισταθεί, ακόμα κι αν ανήκει σε εκείνους που δε λατρεύουν την πολύωρη παραμονή στην παραλία.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, πάντως, φαίνεται να τα λατρεύει όλα αυτά. Γι’ αυτό και οι φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με τη θάλασσα, σε καμία περίπτωση δε λείπουν από το προφίλ της. Όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκεται σε φάση ξεκούρασης, βλέπουμε υπέροχες αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram που γεμίζουν με δεκάδες χιλιάδες likes.

Χτες, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, η Ελένη έκανε μία ανάρτηση για να ευχηθεί για την ημέρα αλλά και για να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σχετικά με τον κορονοϊό. Σήμερα, ήρθε η ώρα να απολαύσει την πρωινή της βουτιά, δίχως ίχνος μακιγιάζ, και το post είναι αξιολάτρευτο.

Δείχνει πόσο χαλαρωμένη και χαρούμενη είναι εκείνη και μοιράζεται αυτά τα συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες τη στη συνέχεια.