Αυτή είναι η σχέση της Kim και του Kanye τρεις εβδομάδες μετά τα tweets

Αυτή είναι η σχέση της Kim και του Kanye τρεις εβδομάδες μετά τα tweets

Η οικογένειά τους πάνω απ' όλα.

Κοντεύουμε πια να κλείσουμε μήνα από τότε που ξέσπασε το σύντομο τελικά θέμα με την Kim Kardashian και τον Kanye West. Ο ράπερ ξαφνικά άρχισε να κάνει μία σειρά από tweets κατηγορώντας, ανάμεσα στα άλλα, τη σύζυγό του και την οικογένειά της ότι δεν τον άφηναν να πάρει διαζύγιο και ότι ήθελαν να τον κλείσουν σε κλινική. Η συνέχεια τον ήθελε να απειλεί τις Kardashians ότι, αν συνέχιζαν, θα έβγαζε τα «άπλυτά» τους στη φόρα, για να καταλήξει σε μία δημόσια συγγνώμη που ουσιαστικά αναιρούσε τα πάντα.

Μετά από όλη αυτήν την αναστάτωση, έρχεται τώρα μία πηγή να σχολιάσει στο Hollywood τη σχέση του ζευγαριού αυτήν τη στιγμή και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια. Αν και κάποιος θα περίμενε αυτό που συνέβη να έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα ανάμεσά τους, οι δηλώσεις έρχονται να πουν κάτι διαφορετικό που προφανώς έχει να κάνει με τη δημόσια ανάρτηση της Kim σχετικά τον διπολισμό του Kanye.

«Η Kim κι ο Kanye τα πηγαίνουν καλά αυτήν τη στιγμή. Είναι όλα για τα παιδιά τους, οπότε δεν ασχολούνται καθόλου με τη σχέση τους»

«Οι περισσότερες συζητήσεις τους έχουν να κάνουν με τα παιδιά. Τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσά τους»

«Λέει στους ανθρώπους ότι αυτά τα ταξίδια που κάνει η οικογένεια τώρα και αυτός ο χρόνος μαζί είναι πραγματικά σχετικά με το να είναι μαζί ως οικογένεια για τα παιδιά τους. Δεν είναι μία προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους ή να λύσουν τα θέματά τους»