Κατερίνα Γερονικολού: Η φωτογραφία με το στιλάτο μπικίνι στη θάλασσα

Κατερίνα Γερονικολού: Η φωτογραφία με το στιλάτο μπικίνι στη θάλασσα

Η ηθοποιός απολαμβάνει το μπάνιο της.

Αυτό το σαββατοκύριακο, οι φωτογραφίες στις θάλασσες και στις παραλίες έχουν την τιμητική τους. Όσοι έχουν μπορέσει, έχουν φύγει από την Αθήνα για να απολαύσουν τα μπάνια τους στην εξοχή και να κάνουν λίγη ακόμα ηλιοθεραπεία πριν τελειώσει και ο Αύγουστος. Οι celebrities είπαν να συνεχίσουν σε ακριβώς αυτήν τη λογική και οι λήψεις που είδαμε στο Instagram, εύκολα έκαναν κάποιον να ζηλέψει, ειδικά αν έμεινε στην Αθήνα.

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα κορίτσι πολύ ταλαντούχο που έχουμε αγαπήσει μέσα από τις συμμετοχές της σε πασίγνωστες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης. Είναι, όμως, και μία πολύ ωραία γυναίκα που δε χρειάζεται πολλά για να εντυπωσιάσει τον θεατή. Ούτε μακιγιάζ, ούτε επεξεργασίες και ρετούς, παρά μόνο τη φυσική της ομορφιά -την οποία γενικότερα προτιμάμε-.

Το κορμί της, δε, είναι πολύ καλλίγραμμο και από τις φωτογραφίες που βλέπουμε ειδικά τα καλοκαίρια να ανεβαίνουν στο Instagram της αυτό επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά.

Πριν από μερικές ώρες, συγκεκριμένα, η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση, στην οποία ποζάρει στη θάλασσα φορώντας το μπικίνι της και οι followers της άρχισαν να κάνουν αλλεπάλληλα σχόλια εκφράζοντας την αγάπη τους.

Δες τη φωτογραφία στη συνέχεια.