Halle Berry: Δε γίνεται να έχει αυτό το κορμί στα 54 της χρόνια (video)

Halle Berry: Δε γίνεται να έχει αυτό το κορμί στα 54 της χρόνια (video)

Η ηθοποιός, όσο μεγαλώνει, τόσο πιο fit γίνεται.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί celebrities και ο κάθε ένας από εμάς ξεχωρίζει τις δικές του αγαπημένες επιλογές. Μπορεί να είναι ένας ηθοποιός που είδε στην αγαπημένη του ταινία ή ο τραγουδιστής που παίζει σε repeat κάθε λίγο το τραγούδι που άκουσε στο ραδιόφωνο. Όπως και να έχει και με κάποιον τρόπο, έχει δημιουργηθεί μία τέτοια λίστα στο μυαλό όλων μας.

Υπάρχουν, όμως, κάποια ονόματα που είναι κοινά σε πολλές γραμμές και έχουν μία πιο κλασική εικόνα μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους. Άνθρωποι, όπως η Halle Berry.




Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο γνωστές παραγωγές του Hollywood δημιουργώντας ένα μεγάλο και πιστό κοινό, ανδρικό και γυναικείο που την εκτιμά για πολλούς λόγους. Η ηρεμία και η πραότητα που βγάζει μέσα από το Instagram της και η θέλησή της να διατηρήσει το κορμί της σε άψογη κατάσταση στα 54 της χρόνια σίγουρα έχουν βοηθήσει.

Η ίδια ασχολείται τακτικά με τη γυμναστική και το μοιράζεται με τους followers της που έχουν αποκτήσει άλλη μία πηγή έμπνευσης για τα δικά τους εγχειρήματα.

Πρόσφατα, η Berry ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται στην παραλία με μαγιό και τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το level του fitness που έχει φτάσει.

Δες

https://www.instagram.com/p/CD65NeMDKuA

Δες περισσότερο φωτογραφικό υλικό από το κορμί της στη συνέχεια.