Μαρία Μπεκατώρου: Πιο αδυνατισμένη και γυμνασμένη από ποτέ στη νέα photo

Μαρία Μπεκατώρου: Πιο αδυνατισμένη και γυμνασμένη από ποτέ στη νέα photo

Η παρουσιάστρια έχει μεταμορφώσει το κορμί της.

Είναι εντυπωσιακό το τι μπορείς να κάνεις όταν έχεις θέληση κι επιμονή. Σε κάθε τομέα. Αυτό που θέτεις έναν στόχο και κάνεις τα πάντα για να φτάσεις στο τελικό σημείο. Το ακόμα καλύτερο δεν είναι καν αυτό, αλλά η ικανοποίηση που νιώθεις ότι τα κατάφερες μόνη σου, με την προσπάθεια που εσύ κατέβαλλες. Οι αλλαγές στο κορμί εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία.

Υπάρχουν πολλές διάσημες που έχουν μεταμορφώσει το σώμα τους με γυμναστική και διατροφή και όλοι ξέρουμε, λίγο ή πολύ, πόσο δύσκολο είναι αυτό να συμβεί. Γιατί πρέπει να πεις όχι στους πειρασμούς και ναι στις σχεδόν καθημερινές ασκήσεις που θα σμιλεύσουν κάθε μυϊκή ομάδα.




Η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει σίγουρα στις διάσημες που μπορούν να πουν ότι τα έχουν καταφέρει και σε αυτό το κομμάτι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μεταμορφώσει το κορμί της που πλέον είναι πολύ σμιλευμένο και γραμμωμένο και κάθε φορά που τη βλέπουμε, δε σταματά να μας εκπλήσσει.

Χτες το απόγευμα, στο προφίλ της βρέθηκε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και, μόλις δεις το κορμί της, θα της δώσεις συγχαρητήρια. Φαίνεται ότι η γυμναστική συνεχίζεται δυναμικά και οι αναλογίες της είναι εδώ για να αποτελέσουν την απόδειξη.

Δες τη φωτογραφία στη συνέχεια.