Μαρία Μενούνος: To συγκινητικό post για την περιπέτεια υγείας της μαμάς της

Μαρία Μενούνος: To συγκινητικό post για την περιπέτεια υγείας της μαμάς της

Αυτό είναι σίγουρα το post που θα φέρει δάκρυα στα μάτια σου.

Η Μαρία Μενούνος, έχει κάνει γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους τον γολγοθά που περνά η μητέρα της και μέσα από τα post της δίνει δύναμη στους θαυμαστές της αλλά και όχι μόνο. Τα ηχηρά μηνύματα που περνά ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει αλλά και τις λεζάντες που γράφει, είναι αρκετά για να ενθαρρύνουν ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με την ασθένεια του καρκίνου.Τα τελευταία χρόνια για την μητέρα της είναι πολύ δύσκολα και το πρόσφατο post της παρουσιάστριας είναι μία ακόμη κίνηση αισιοδοξίας από πλευράς της.

Η μητέρα της μάχεται με αυτή την δύσκολη ασθένεια του καρκίνου και συγκεκριμένα έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι σε διάστημα τεσσάρων χρόνων. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλευρό της, σε κάθε μάχη που δίνει και η πρόσφατη δημοσίευση της είναι ιδιαίτερα συγκινητική.

Με ιδιαίτερη πίστη, δύναμη και αποφασιστικότητα, η μητέρα της Μαρία Μενούνος περνά το δικό της προσωπικό αγώνα έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Την κόρη της, τον σύζυγό της και το ιατρικό προσωπικό που την φροντίζει.

Στο πρόσφατο πάντως post της η καλλονή παρουσιάστρια φρόντισε να περάσει αυτό το ευχάριστο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται η μητέρα της, ο πατέρας της και το κατοικίδιό τους πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Με μεγάλα διάπλατα χαμόγελα και οι δύο τους δείχνουν καλύτερα και, στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια έγραψε: «Η μαμά μου πέρασε δύσκολα, αλλά επανήλθε χάρη στους εξαιρετικούς θεραπευτές, συμπεριλαμβανομένων και του μπαμπά αλλά και του Kev.»

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στη gallery.