Η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δες τι εξομολογείται

Η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δες τι εξομολογείται

Η Νικολέττα Ράλλη είναι νέα μαμά και στέλνει το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα μέσω instagram.

Εδώ και 2,5 μήνες περίπου έχει μπει στο κλαμπ των νέων μαμάδων και η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει. Τίποτα δεν είναι εύκολο για μία γυναίκα που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί και η παρουσιάστρια και blogger το έχει αναφέρει και μέσω του πρόσφατου κειμένου της για τις πρώτες εβδομάδες με ένα μωρό στο σπίτι. Μπορεί να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της -χωρίς καμία αμφιβολία- αλλά δεν παύει να δίνει κουράγιο και στις υπόλοιπες μαμάδες που έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Η Νικολέττα, λοιπόν, στο νέο Q&A που έκανε στο Instagram αποκάλυψε πως δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ούτε βιάζεται. Και κάπου εδώ ανέφερε και τον δικό της προβληματισμό. «Γιατί όλοι ρωτούν μία νέα μαμά αν έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης».

Βασικά, το κορίτσι μας θέλησε να ενθαρρύνει όλες τις νέες μαμάδες να μην αγχώνονται για τα κιλά της εγκυμοσύνης και να απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές χωρίς άγχος και ζυγαριές. Δες τι ακριβώς έγραψε στα ig stories της στην gallery παρακάτω.

Νικολέττα κάπου εδώ σου στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς!