Βίκυ Καγιά: Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες με τον γιο της από τις διακοπές

Βίκυ Καγιά: Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες με τον γιο της από τις διακοπές

Οι βουτιές συνεχίζονται για την όμορφη οικογένεια.

Η Βίκυ Καγιά είναι μία πολύ γλυκιά μανούλα. Μπορεί εμείς να την έχουμε συνηθίσει στο ρόλο του μοντέλου, της παρουσιάστριας, στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής, όμως, ο ρόλος της ως μητέρα είναι πολύ σημαντικός. Μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, και κάθε φορά που βλέπουμε κάποια φωτογραφία τους, θαυμάζουμε το πόσο αξιολάτρευτη οικογένεια είναι.




Πριν από μία εβδομάδα, τους είδαμε στις διακοπές τους στη Μύκονο να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους και το πόσο όμορφα περνούσαν. Η ξεγνοιασιά πρέπει να είναι βασικό χαρακτηριστικό των διακοπών και ο στόχος τους είναι να ηρεμήσουμε και να γεμίσουμε «μπαταρίες» για τη νέα σεζόν που πρόκειται να αρχίσει. Η οικογένεια Κρασσά φαίνεται σίγουρα να το κάνει.

Μέσα στο σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου κυκλοφόρησαν περισσότερες φωτογραφίες από την παραμονή τους στο νησί και τους δείχνουν να απολαμβάνουν τα νερά και τις παραλίες του πανέμορφου προορισμού μαζί με τον γιο τους, Κάρολο.

Ως γνωστόν, τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά περνάνε υπέροχα στη θάλασσα και, εδώ, δε συνέβη κάτι διαφορετικό. Οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη συνέχεια μπορούν να το πιστοποιήσουν πέραν πάσης αμφιβολίας.