Η νέα απόφαση της Angelina Jolie δεν θα αρέσει καθόλου στον Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα απόφαση της Angelina Jolie δεν θα αρέσει καθόλου στον Brad Pitt

 Και δεν θα τον αδικήσουμε καθόλου

Σε έναν μήνα ο Brad Pitt και η Angelina Jolie συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που μας ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Κανείς για αρκετή ώρα δεν πίστευε την είδηση, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν ακόμη περισσότερα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως το ζευγάρι έχει πράγματι χωρίσει, και πως μάλιστα την πρώτη κίνηση έκανε η ίδια η Angelina Jolie. Πέρασαν μήνες και χρόνια συζητήσεων και δικαστηρίων και τελικά πριν από περίπου έναν χρόνο αποφάσισαν για να μην ταλαιπωρούνται πλέον για την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους, χωρίς καυγάδες και τσακωμούς. Δεν ξέρουμε όμως πόσο ακριβώς θα κρατήσουν οι μεταξύ τους καλές σχέσεις, και αυτό γιατί η απόφαση της ηθοποιού μάλλον θα κάνει κάπως έξαλλο τον Brad Pitt.

Η Angelina Jolie σκοπεύει να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και «κυνηγάει» να αγοράσει ένα σπίτι στο Λονδίνο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Οι αναφορές λένε μάλιστα πως το ακίνητο που σκοπεύει η ηθοποιός να αγοράσει είναι ένα στο οποίο ζούσαν εκείνη και ο Brad Pitt στο παρελθόν.

Δημοσίευμα της Mirror UK ανέφερε ότι η Angelina Jolie κοιτάζει ακίνητα στο πλούσιο προάστιο του Richmond του Λονδίνου. Η περιοχή φιλοξένησε προηγουμένως την Jolie και τον Brad όταν έκαναν γυρίσματα ταινίας στην Αγγλία το 2011.

«Πιστεύει ότι είναι ένα τέλειο περιβάλλον για τα παιδιά, τόσο από πολιτιστική άποψη και εκπαιδευτική», ανέφερε μία πηγή, ενώ ισχυρίστηκε επίσης πως η ηθοποιός εξετάζει ακίνητα στην τοποθεσία του Νοτιοδυτικού Λονδίνου «καθώς και το πώς αυτό θα μπορούσε να εφαρμοστεί μόλις αρθεί το lockdown λόγω κορονοϊού».

Βέβαια μπορεί αυτό να ακούγεται πολύ καλό, όμως δεν ξέρουμε ακόμη ποια είναι η αντίδραση του Brad Pitt και βασικά αν έχει μάθει τα σχέδια της πρώην συζύγου του και τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνει. Στο παρελθόν που ακούστηκε ξανά το θέμα αυτό ο Brad ήταν κάπως έξαλλος με την απόφασή της. Αυτή τη φορά πώς το πήρε άραγε;