Αφήνουμε εδώ αυτές τις φωτογραφίες. Η Ελένη Φουρέιρα χωρίς ρετούς

Αφήνουμε εδώ αυτές τις φωτογραφίες. Η Ελένη Φουρέιρα χωρίς ρετούς

Δε χρειάζεται να κάνεις κανένα ζουμ για να δεις τις ατέλειες της Ελένης Φουρέιρα

Δε νομίζουμε πως δεν υπάρχει έστω και ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα που δεν έχεις χορέψει σε ξέφρενους ρυθμούς ή δεν έχεις προσπαθήσει να αντιγράψεις τη χορογραφία του. Το fuego, το ΄΄καραμέλα΄΄ ή και κάποιο άλλο τραγούδι της έχει σταθεί η αφορμή να ανέβει η ψυχολογία σου και να λικνιστείς εντός και εκτός σπιτιού.

Με τόσο χορό, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της εγχώριας showbiz, και όχι μόνο. Η τραγουδίστρια φέτος το καλοκαίρι έχει ανεβάσει διάφορες φωτογραφίες με μαγιό αλλά τόσο λεπτομερώς δεν είχαμε ξαναδεί το σώμα της. Μερικές -αρκετά- κοντινές της φωτογραφίες αποκαλύπτουν σπιθαμή προς σπιθαμή το κορμί της.

Θες, λοιπόν, να δεις την Miss Fuego με μαγιό και χωρίς ρετούς. Take a breath... και δες την gallery παρακάτω. Δε χρειάζεται να κάνεις κανένα ζουμ για να δεις τις ατέλειες της Ελένης Φουρέιρα, γιατί όπως θα δεις και εσύ, απλά δεν υπάρχουν.

Y.γ Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιλέξει ένα μαγιό σε καφέ απόχρωση που αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα αυτήν την περίοδο του καλοκαιριού και το τοπ θα μπορούσε να φορεθεί και εκτός παραλίας. Με ένα ψηλόμεσο σορτς ή μία φούστα.