Η ξαφνική αναστάτωση σε πτήση της Σίσσυ Χρηστίδου

Η ξαφνική αναστάτωση σε πτήση της Σίσσυ Χρηστίδου

Μη σου τύχει αυτό που έτυχε στην Σίσσυ.

Με τα αεροπορικά ταξίδια πώς τα πας; Είναι γεγονός ότι τα ταξίδια με αεροπλάνο, όσο γοητευτικά κι αν είναι, μπορεί να γίνουν στο λεπτό τρομακτικά. Το υψόμετρο πολλές φορές μοιάζει επικίνδυνο και ας μη μιλήσουμε για τις αναταράξεις που μπορεί να έχει το αεροσκάφος κατά την διάρκεια της πτήσης. Μη σου τύχει! Στο πρόσφατο αεροπορικό ταξίδι της η Σίσσυ Χρηστίσου πάντως έζησε το απίστευτο και, πάλι καλά δεν έτυχε σε εμάς, διότι το σίγουρο είναι ότι θα προσγειωνόμασταν χωρίς... καρδιά!

Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια αποκάλυψε το αναπάντεχο περιστατικό που της έτυχε ενώ βρισκόταν στον αέρα και όχι μόνο εκείνη αλλά και όλο το επιβατικό κοινό αναστατώθηκε στο λεπτό. Στο instagram λοιπόν, με σειρά από videos και φωτογραφίες στα insta stories της έκανε γνωστό το ταξίδι της με τους γιους της με προορισμό την πανέμορφη Λέσβο.

Ενώ όλα ξεκίνησαν τόσο όμορφα και τόσο γαλήνια, σε κλάσματα δευτερολέπτων η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη και η ανησυχία της παρουσιάστριας έγινε αντιληπτή,ακόμη και από το ολιγόλεπτο video που ανέβασε στα social media. Πρώτη σε σειρά ήταν μια φωτογραφία της στο πλευρό του γιου της. Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και φορώντας τις προστατευτικές μάσκες τους φαίνεται ότι απολαμβάνουν το ήρεμο ταξίδι τους και κάπου εκεί έγινε το... «μοιραίο».

Έχοντας πια φτάσει αρκετά ψηλά, χτύπησε το κινητό της και αυτό την άγχωσε πολύ. Σαν να μην έφτανε αυτό, το πιο τρομακτικό ήταν ότι όλα τα κινητά χτύπησαν ταυτόχρονα και ο ήχος της ειδοποίησης αρκούσε για να αναστατωθεί ολόκληρο το επιβατικό κοινό. Σκηνή βγαλμένη από ταινία. Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη σε ποια ειδοποίηση αναφερόμαστε, μιλάμε φυσικά για την επείγουσα ειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που έλαβες και εσύ. Ο ήχος και μόνο της ειδοποίησης αυτής αρκεί για να σε αναστατώσει από μόνη της. Παρά τον τρόμο που πήρε η Σίσσυ πάντως, έφτασε με ασφάλεια και προσοχή στον προορισμό της.