Η Jennifer Lopez κάνει μυστικές διακοπές στην Κρήτη και ιδού οι φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Lopez κάνει μυστικές διακοπές στην Κρήτη και ιδού οι φωτογραφίες

Στην Ελλάδα η Λατίνα καλλονή

Μπορεί ο κορονοϊός να βρίσκεται ακόμη σε έξαρση σε πολλές χώρες του πλανήτη, όμως αυτό δεν έχει εμποδίσει τον κόσμο να κάνει τις διακοπές του και φέτος το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν είναι όπως τα προηγούμενα καλοκαίρια, όμως αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να αφήσουν την πρωτεύουσα και να πάνε σε κάποιο νησί. Αρκετοί celebrities επίσης κατέφθασαν στα ελληνικά νησιά, όπως και κάθε χρόνο και μέσα σε αυτούς ήταν και η Jennifer Lopez, η οποία προτίμησε τη χώρα μας για τις διακοπές της.

Η Λατίνα καλλονή απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές της στα ελληνικά νησιά και πιο συγκεκριμένα πήγε στην Κρήτη. Η διάσημη τραγουδίστρια έχοντας ως καμουφλάζ ένα τεράστιο καπέλο και φορώντας γυαλιά ηλίου έκανε μυστικές διακοπές στην Κρήτη την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες η JLo και ο Alex Rodriguez έφτασαν στα Χανιά με ιδιωτική πτήση.

Οι συνεργάτες της 51χρονης τραγουδίστριας είχαν ζητήσει υπηρεσίες VIP για τη διαμονή και το ταξίδι της στο νησί. Πήγε επίσης στο Λασίθι με ελικόπτερο, όπου απόλαυσε τις μαγευτικές παραλίες του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας. Η Lopez ήταν μαζί με δύο φίλους, ένας από τους οποίους είναι ελληνικής καταγωγής και είναι μέλος της προσωπικής της ασφάλειας.

«Η επίσκεψη της Jennifer Lopez δείχνει ότι η Κρήτη βρίσκεται σταθερά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, προσελκύοντας σημαντικές προσωπικότητες που απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού και τη διάσημη κρητική φιλοξενία», δήλωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης.

«Η διαχείριση της κατάστασης του κορoνοϊού είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους πλούσιους και διάσημους του πλανήτη να επισκεφθούν την Ελλάδα. Λόγω της πανδημίας, οι επισκέπτες δεν μπορούν να απολαύσουν το καλοκαίρι όπως πριν, αλλά ακόμη και με τους περιορισμούς, η Κρήτη συνεχίζει να μαγνητίζει προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας», ανέφερε.

Η 51χρονη ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία από τις διακοπές της στο Instagram της φορώντας το μαγιό της και συγκεντρώνοντας άπειρα likes. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Λατίνα καλλονή επισκέπτεται το ελληνικό νησί.

Πηγή: greekcitytimes.com/Πηγή φωτογραφιών: eparxies.gr