Έχεις δει το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη; Δες τις φανταστικές φωτό

Έχεις δει το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη; Δες τις φανταστικές φωτό

Όλες οι φορές που την είδαμε να ποζάρει

Η Ελένη Μενεγάκη είπε το μεγάλο αντίο στην τηλεοπτική καριέρα της πριν από περίπου δύο μήνες και από τότε την απολαμβάνουμε μέσα από το Instagram account της να κάνει τις διακοπές της, στην Άνδρο. Όπως και κάθε χρόνο όμως φέτος δεν έμεινε μόνο σε αυτό το νησί. Μετά την σύντομη επιστροφή της στην πρωτεύουσα επισκέφθηκε και άλλα Κυκλαδίτικα νησιά όπως η Νάξος και αυτό έγινε φυσικά με το σκάφος της.

Κάθε χρόνο αφιερώνει μερικές ημέρες στον εαυτό της και απολαμβάνει τις διακοπές της στο σκάφος της σε ένα διαφορετικό νησί των Κυκλάδων. Φέτος σειρά είχε η Νάξος, αλλά και η Αμοργός, ενώ για ακόμη μια φορά την είδαμε να ποζάρει στο σκάφος της. Η τελευταία και πιο πρόσφατη φωτογραφία της ήταν εχθές όταν η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτό στο Instagram account της, φορώντας το παρεό της και το μαγιό της, ξαπλωμένη στο σκάφος της.

Δεν έχουμε κάνει –ακόμη- κάποιο tour στη θάλασσα με σκάφος, όμως φανταζόμαστε πως η εμπειρία θα είναι ονειρική, να βλέπεις τόσο όμορφους προορισμούς δια θαλάσσης. «Ηρεμία.. χαρούμενες στιγμές και αγάπη», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της, και δεν μπορούμε να μην τη μοιραστούμε μαζί σου.


https://www.instagram.com/p/BXaH13NBwB4

Εκτός από αυτή όμως θα μοιραστούμε, γιατί σίγουρα δεν τις θυμάσαι και άλλες φωτό από προηγούμενα καλοκαίρια, στις οποίες η Ελένη πόζαρε με άνεση στο σκάφος της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις δεις στη gallery που ακολουθεί.